Dingo failai iš „Windows“ ar „Apple“ įrenginio? Nemokama „Gihosoft iPhone Data Recovery Free“ programinė įranga juos greitai atkurs (Video)  ()

Daugelis iš mūsų savo išmaniuosiuose telefonuose saugome gigabaitus informacijos, tačiau retas kuris darome atsargines duomenų kopijas. Deja, bet su išmaniuoju telefonu gali atsirasti įvairių problemų, po kurių bus itin sunku atkurti duomenis arba dėl failų gausos ir įvairovės jie tiesiog pasimes. Būtent su tokiomis problemos ir susidoroja ši nemokama programinė įranga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Gihosoft iPhone Data Recovery Free“ programinė įranga padės greitai ir svarbiausia nemokamai nukopijuoti ir atkurti visus reikalingus failus iš visų „Apple“ įrenginių.

Ši programa yra suderinama su „Windows“ bei „Apple Mac“ operacinėmis sistemomis, tad ja galime naudotis praktiškai visi. Tikimasi, kad ateityje bus nudžiuginti ir „Linux“ naudotojai.

„Apple“ įrenginių, iš kurių galima su šia programa atkurti duomenis, taip pat yra išties labai daug – nuo senesnių modelių iki pačių naujausių:

Išmanieji telefonai: iPhone 7/7 Plus, SE, iPhone 6S/6S Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5S/5C/5, iPhone 4S/4, iPhone 3GS;

Planšetiniai kompiuteriai: iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad Mini 4/3/2, the New iPad, iPad/iPad 2/3/4;

Muzikos grotuvai: iPod touch 6/5/4.

O ir galimybės atkurti duomenis su šia „Gihosoft iPhone Data Recovery Free“ programine įranga yra praktiškai neribotos. Daugiau nei 12 įvairių failų formatų galima atkurti su šia programa iš savo turimų „Apple“ įrenginių.

Ar tai būtų nuotraukos, vaizdo įrašai, įvairios SMS, socialinių tinklų, kaip „Facebook“, „Viber“, „WhatsApp“ ir kitokios žinutės – praktiškai viskas gali būti atkurta su šia programine įranga.

Taip pat patogu ir tai, kad galima atlikti ir atvirkštinę operaciją, tai yra: jei turite „iTunes“ paskyrą ir savo atsarginę duomenų kopiją, ją vienu metu galima nukopijuoti į kelis skirtingus įrenginius.

Tad kaip vyksta duomenų atkūrimas?

Viskas yra išties labai paprasta. Pirmiausiai tereikia atsisiųsti nemokamą „Gihosoft iPhone Data Recovery Free“ programinę įrangą. Žinoma, priklausomai nuo jūsų turimos kompiuterio operacinės sistemos - „Windows“ ar „Apple Mac“ - pasirinkite sau reikalingą programos versiją.

Tada ją tiesiog įsidiekite į savo kompiuterį, prijunkite savo „Apple“ įrenginį, jį nuskenuokite, susiraskite ieškomą informaciją, ją peržiūrėkite ir atkurkite.

Kaip matote iš žemiau pateikto paveikslo, galima pasirinkti tuos failus, kurie jus domina ir neatkurti visko. Jei jums tereikia atkurti netyčia ištrintą ar dėl kokių nors kitų priežasčių – telefono programinės įrangos atnaujinimo, gedimo, užpuolusių virusų ar kenkėjiškų programų – prapuolusią konkrečią informaciją, tarkime nuotraukas bei žinutes, tereikia būtent juos pasirinkti. Na, o jei norite viską atkurti, tai taip pat galite padaryti, tačiau turėkite galvoje, kad kuo daugiau ir įvairesnių failų norėsite atkurti, tuo programa ilgiau darbuosis.

Kaip galite matyti iš žemiau pateikto paveikslo, pasirinkus nuskenuoti ir atkurti visus prapuolusius failus, kurių yra visa galybė (16 GB) ir įvairių formatų, tai užima tam tikrą laiką. Tačiau turint galvoje, jog tai padės atkurti svarbius, bet prapuolusius failus ir dar nemokamai, tai visai nedidelė kaina.

Tad pagrindiniai „Gihosoft iPhone Data Recovery Free“ programinės įrangos pranašumai yra akivaizdūs.

Pirma, tvarkinga ir aiški vartotojo sąsaja. Nėra nereikalingų ir tik trukdančių mygtukų, teksto bei grafikos elementų. Viskas pateikta labai aiškiai, kompaktiškai ir gražiai – akivaizdu, jog šios programinės įrangos kūrėjai stengėsi sukurti kuo patrauklesnį programos dizainą.

Antrasis „Gihosoft iPhone Data Recovery Free“ pranašumas, lyginant su konkurentų produktais, yra maksimalus pačio proceso paprastumas. Kaip jau galėjote įsitikinti pats duomenų atkūrimas šioje programoje vyksta iš trijų elementarių etapų: įtaiso prijungimo prie kompiuterio, automatinės failų paieškos ir rastų failų atkūrimo. Viskas itin paprasta ir elementaru.

Trečiasis privalumas yra tai, kad ši programa yra nemokama. Tad galima drąsiai ją išbandyti ir pasižiūrėti ar ji suteikia tai ko reikia, ar reikėtų pagalvoti apie „Pro“ versiją. Pastarojoje yra platesnis funkcijų pasirinkimas, tačiau jos licencija jau yra mokama.

Turbūt vienintelis šios programos minusas, kad ji palaiko tik anglų kalbą, kita vertus, šia programa taip paprasta naudotis, kad net ir tie, kurie nemoka anglų kalbos sugebės viską atlikti kuo puikiausiai jau iš pirmo karto.

Beje, jei esate „Android“ vartotojas tikrai neverta nusiminti. Šiems įrenginiams yra sukurta speciali „Gihosoft Free Android Data Recovery“ programa. Ji taip nemokama ir kuo puikiausiai atkuria dingusius failus iš „Android“ įrenginių bei jų turimų SD atminties kortelių. Lengvai atkursite SMS ir socialinių tinklų žinutes, kontaktus, ištrintas nuotraukas, vaizdo įrašus ir daugelį kitų failų. Ši programa suderinama praktiškai su visais išmaniaisiais telefonais, kurie darbuojasi su „Android“ operacine sistema: Samsung, Huawei, LG, HTC, Motorola, Google, Oneplus, Sony, Lenovo, ZTE ir kitų kompanijų išmaniaisiais prietaisais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()