Kinijos turgelyje anonsuotas unikalus žibintas - „transformeris“: 500 liumenų ryškumas, du transformuojami šviestukai, tinka ir dviračiui, ir remontui, ir automobiliui  ()

Žinomas apšvietimo priemonių gamintojas „Utorch“ neseniai pristatė labai univarsalų dviejų dalių žibintą. Dvigubas, lengvai modifikuojamas korpusas šiam įrenginiui suteikia praktiškai neribotas galimybes. Štai 5 būdai, kaip šį žibintuvėlį galima panaudoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėkime nuo pradžių. Šis „Utorch“ LED žibintuvėlis turi dvi atskiras LED elementų lempas - vieną sudaro vienas COB elementas, kitą - keletas LED. Jos yra valdomos atskirai, tačiau kartu gali pasiekti maksimalų 500 liumenų ryškumą.

Žibintas maitinamas 6-iomis AAA tipo baterijomis. Šio prietaiso unikalumas slypi korpuse, kuris gali įgauti kelias skirtingas formas. Tai sudaro galimybę šį įrenginį panaudoti keliais skirtingais būdais. O geriausia tai, kad jis yra visai nebrangus.

„Utorch Multi-purpose Bicycle Camping Light“ kaina

1. Dviračio žibintas

Kaip pastebėjote iš gamintojo pasirinkto apibūdinimo ir pirmosios straipsnio nuotraukos, šis „Utorch“ LED žibintuvėlis gali būti tvirtinamas prie dviračio rankenų ir naudojamas kaip itin ryškus priekinis žibintas. Vėlgi, tai to sulankstomo korpuso privalumas - visiškai ištiestas jis dviračiui suteikia net du ryškius žibintus.

2. Rankinis žibintuvėlis

Šį „Utorch“ LED žibintuvėlį galima nešioti ir tiesiog rankoje. Tai visai patogus sprendimas, nes jis sveria tik 221 gramą.. 

3. Stovyklavietės žibintas

Šis „Utorch“ LED žibintuvėlis labai pasitarnaus ir stovyklavietėje. Čia jį galėsite pakabinti palapinės viršuje - šis prietaisas turi patogų kablį. Stovyklaudami neturėsite galimybės įkrauti šviestuvo baterijų, todėl džiaugsitės pasiėmę šviestuvą, kuris naudoja šešias AAA standarto baterijas.

4. Perspėjimo ir žymėjimo žibintas

„Utorch Multi-purpose Bicycle Camping Light“ turi keletą režimų ir ryškumo nustatymų. Jis net gali šviesti raudonai. Tai padės, jei reikės pažymėti šalikelėje sustojusį sugedusį automobilį.

Lygiai taip pat galėsite pažymėti kokią nors vietą ar daiktą, jei jums prie jo reikės sugrįžti tamsoje. Šiuos režimus lengva keisti ant korpuso esančiais mygtukais - abi žibinto pusės yra valdomos atskirai.

5. Darbo žibintas

Tas kablys žibinto viršuje pravers ir dirbant. Jis leis šį įrenginį pakabinti tiesiai virš, pavyzdžiui, taisomo automobilio variklio.

Šis žibintas yra pakankamai kompaktiškas, todėl jį galėsite pasiimti ir po automobiliu. Lygiai taip pat šį šviestuvą galėsite panaudoti tvarkydami garažą, remontuodami namus ar ko nors ieškodami rūsyje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()