Tikriausiai geriausias minimalistinis higienos priemonių laikiklis už labai gerą kainą - visiškai švarus dizainas, vieta dantų pastai, skutimosi putoms, lūpų dažikliams, skyrelis 6 dantų šepetėliams ir net telefono laikiklis  ()

Dažname vonios kambaryje prie kriauklės trūksta vietos pagrindiniams higienos reikmenims. Tiesiog tas horizontalus paviršius aplink kriauklę traukte traukia ten sudėti reikalingus ir nereikalingus šepetėlius, buteliukus ir tūbeles. Šis laikiklis išsprendžia bent dalį šios problemos svarbiausias priemones perkeldamas ant sienos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Seamless Wall-mounted Toothbrush HolderGearbest.com portale vadinamas laikiklis yra sukurtas specialiai dantų higienos priemonėms, stiklinėms ir įvairioms smulkmenoms laikyti. Šis daiktas yra labai lengvas, paprastai tvirtinamas prie plytelių ar veidrodžio. Tačiau prieš kalbėdami apie visas šio laikiklio savybes pažvelkime į kainą.

„Seamless Wall-mounted Toothbrush Holder“ kaina

Šis laikiklis yra pagamintas iš lygaus ABS plastiko, ant kurio nesiveis bakterijos. Apačioje rasite tris stiklines. Jos prie laikiklio tvirtinamos magnetais, todėl kabės atvirkščiai. Taip jos greičiau išdžius ir, vėlgi, bus apsaugotos nuo bakterijų veisimosi.

Laikiklio priekyje yra nedidelis stalčius. Jame tilps lūpų dažai, pora vaistų tūbelių ar kitos smulkenos. Na, o pagrindinė lentyna yra viršuje. Čia galėsite pasidėti dantų pastą, kasdien naudojamus kremus, plaukų priežiūros priemones. Įdomu tai, kad čia yra ir telefono laikiklis. Tai pravers, jei mėgstate klausytis muzikos, kai maudotės duše.

Šiame laikiklyje telpa net 6 dantų šepetėliai. Taigi, jis puikiai tinka šeimai. Geriausia tai, kad jieyra apsaugomi nuo dulkių ir kitų nešvarumų, ir nestovi nešvariame puodelyje. 

Šis laikiklis su visais savo magnetais ir stiklinėmis sveria visai nedaug. Tai leidžia jį montuoti negręžiant skylių. Tereikės prie sienos, stiklo ar plytelių priklijuoti specialų tvirtinimo elementą ir prie jo prispausti laikiklį. Šį daiktą savo vonios kambaryje įsirengsite vos per kelias akimirkas, o norėdami jį vėl galėsite pašalinti nepalikdami žymių.

Šis laikiklis padės susitvarkyti vonios kambarį ir dažniausiai naudojamus daiktus turėti po ranka. Didžiausi privalumai - paprastas, švarus dizainas, paprastas įrengimas, funkcionalūs skyriai ir nedidelė kaina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()