Skelbiama, kokiomis naujovėmis pasižymės „Xiaomi“ telefonų „MIUI 12“ atnaujinimas: naujas valdymas, gestai, nematytos animacijos ir tobulas juodasis režimas (Foto)  ()

„MIUI 11“ programinės įrangos atnaujinimas „Xiaomi“ išmaniesiems pasirodė 2019 metų rugsėjo 24 dieną, o prieš porą savaičių kompanija paskelbė nutraukianti „MIUI 11“ tobulinimo darbus tam, kad daugiau išteklių galėtų būti skirta naujosios „MIUI 12“ kūrimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Kinijos milžinė savo vartotojo sąsajos atnaujinimus pristato rudenį, vienas programuotojas „Xiaomi“ forume pasidalino keliomis „MIUI 12“ naujovėmis.

Ši informacija nėra oficialiai patvirtinta, tad tikėtina, kad kai kurios funkcijos gali ir nepasiekti „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų.

Naujas valdymas ir gestai

„MIUI 11“ gestų valdymo sistema pradėjo atrodyti šiek tiek pasenusi ir archajiška. Laimė, kompanija šią problemą žino ir ją išspręs su „MIUI 12“ atnaujinimu. Naujuosius gestus galite matyti žemiau.

Naujos animacijos ir darbas su keliomis aplikacijomis vienu metu

„MIUI 11“ pakeitė darbo su keliomis programėlėmis vienu metu valdymo dizainą, tačiau dar daugiau naujovių ruošiamasi pateikti su „MIUI 12“ atnaujinimu. Bus patobulintos animacijos ir fone veikiančių aplikacijų meniu.

Nauja kameros programėlė

Pasak šaltinio, „Xiaomi“ telefonų kameros sąsaja bus atnaujinta iš pagrindų. Gerėjant šios kompanijos išmaniųjų kameroms, išsiplės ir vartotojui pasiekiamų funkcijų pasirinkimas.

Tobulas juodasis režimas

„MIUI 11“ vartotojams pasiūlė vienu mygtuko paspaudimu įjungti juodąją programėlių temą bei užtikrino, kad ją palaikytų gamyklinės aplikacijos. Tiesa, ne viskas pavyko tobulai, todėl šias problemas turėtų išspręsti „MIUI 12“.

Nauja pranešimų sistema

Daugelis „Xiaomi“ telefonų savininkų skundėsi, jog „MIUI“ vartotojo sąsajai sunkiai sekasi susitvarkyti su įvairiais pranešimais. Gamintojas su „MIUI 12“ bandys kartą ir visiems laikams išspręsti pranešimų problemą.

Ar visi techniniai „MIUI 12“ sprendimai pasitvirtins, pamatysime netolimoje ateityje. Skelbiama, kad „MIUI 12“ galėtų būti išleista šių metų birželį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: