„Xiaomi“ sukūrė tiesiog fantastišką virdulį: vandenį užvirina vos per 1 sekundę, pilnai jį išvalo ir net dezinfekuoja (Video)  (7)

Jeigu dažnai mėgaujatės arbata, kava ar kitais karštais gėrimais, šis „Xiaomi“ virdulys kaip tik jums. Prietaisas vandenį užvirina vos per 1 sekundę, pilnai jį išvalo ir net dezinfekuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ yra paruošusi virdulį, pavadinimu „Yimu Smart Instant Hot Water Dispenser“, galintį vandenį užvirti vos per 1 sekundę. Prietaisas valdomas ne tik jo priekinėje dalyje esančiu skydeliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Atsisiuntę specialią programėlę ir su telefonu sinchronizavę šį virdulį, galėsite patogiai reguliuoti temperatūrą ir stebėti vandens kokybę realiu laiku.

Be to, „Xiaomi“ virdulys veikia ir kaip vandens filtras, naudojantis trijų sluoksnių, penkių lygių atvirkštinio osmosinio filtravimo technologiją. Taip pat, vanduo sterilizuojamas UV spinduliais, kurių efektyvumas siekia 99,9 %. Vanduo apsaugomas nuo mikrobų kaupimosi ir ilgai išlieka šviežias.

Virdulys aprūpintas patentuotu 360 laipsnių sūkuriniu kaitinimo elementu, naudojančiu patentuotą „diatomito žemių storosios plėvelės“ šildymo technologiją. Tai padeda pasiekti tolygų ir itin greitą vandens užvirimą.

Negana to, „Xiaomi“ įdiegė patentuotą dirbtinio intelekto technologiją, kuri automatiškai ištaiso vandens temperatūros nuokrypį, atsiradusį dėl aplinkos temperatūros pasikeitimo. Tokie sprendimai užtikrina vos 0,5 ° vandens temperatūros nuokrypį.

Virdulys bus siūlomas juodos ir baltos spalvos, o pirmuosius pirkėjus Kinijoje turėtų pasiekti jau gegužės 3 dieną. Numatoma kaina – 194 eurai. Kai atsiras galimybė atsisiųsti į Lietuvą, apie tai parašysime atskirai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(12)
(14)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: