Naujas, įspūdingas šedevras: „Xiaomi“ pristatė tokį telefoną, kuris pagal fotografiją aplenkė net ir „Huawei“  ()

Kinijos technologijų gamintoja „Xiaomi“ pristatė savo galingiausią išmanųjį išmanųjį telefoną - „Mi 10 Ultra“. Kaip rodo pavadinimas, telefonu siekiama lygiuotis į tokius flagmanus kaip „Huawei P40 Pro Plus“ ir „Samsung Galaxy Note 20 Ultra“. O lygiuotis tikrai gali - „DxOMark“ fotografijos reitinge išmanusis aplenkė „Huawei P40 Pro“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-08-16 Naujas, įspūdingas šedevras: „Xiaomi“ pristatė tokį telefoną, kuris pagal fotografiją aplenkė net ir „Huawei“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinę kamerą sudaro 48 MP sensorius su diafragma f/1.85. Antroji kamera – 48MP su diafragma f/4.1. Pastarasis jutiklis geba vaizdą priartinti 5 kartus. Trečiasis 20 MP itin plataus kampo jutiklis su diafragma f/2.2 ir ketvirtas 12MP du kartus priartinantas jutiklis su diafragma f/2.0.

„DxOMark“ testas atskleidžia, kad „Xiaomi Mi 10 Ultra“ kamera išskirtinai gerai atkuria natūralias, gyvas spalvas, pasižymi puikia ekspozicija ir ryškiais priartintais vaizdais bei daugybe detalių. Tiesą sakant, „Xiaomi Mi 10 Ultra“ susirinko aukščiausius balus iš daugelio kategorijų, įveikdamas buvusį lyderį „Huawei P40 Pro“.

„Xiaomi Mi 10 Ultra“ kamera taip pat puikiai įvertinta dėl „bokeh“ efekto. Kamera puikiai izoliavo objektą ir buvo pakankamai protinga, kad atpažintų ir išvengtų neryškių plaukų sruogų, veikdama net geriau nei „P40 Pro“.

„DxOMark“ priduria, kad „Mi 10 Ultra“ kamera taip pat geba labai stipriai sulieti foną, kad išryškėtų fokusuojamas objektas.

Itin plataus kampo kamera taip pat yra vienas iš „Mi 10 Ultra“ akcentų. „DxOMark“ pažymi, kad telefono kamera turi plačiausią matymo lauką iš visų iki šiol išleistų išmaniųjų telefonų. Matymo laukas yra žymiai platesnis nei „P40 Pro“ ir kamera puikiai susitvarko su iškraipymais bei triukšmu. Tai ypač gerai sekasi fotografuojant nakties metu.

„Xiaomi Mi 10 Ultra“ už fotografiją gauna net 142 balus.

„Xiaomi Mi 10 Ultra“ gali užfiksuoti 4K 60 kadrų per sekundę vaizdo įrašus, tačiau jūs tikrai galite išbandyti jo galimybes įrašydami 8K 4320p 30 kadrų per sekundę vaizdo įrašą.

„DxOMark“ teigimu, telefonas sugeba įrašyti aukštos kokybės vaizdo įrašus, turinčius gerą dinaminį diapazoną, puikias spalvas, greitą automatinį fokusavimą ir efektyvų stabilizavimą.

Video kategorijoje „Xiaomi Mi 10 Ultra“ gauna 106 balus.

Dėl tokių aukštų įvertinimų iš naujojo flagmano galime tikėtis puikaus kameros veikimo realiame gyvenime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(35)
(7)
(28)

Komentarai ()