Stacionarių kompiuterių gamintojai, kuriais verta pasitikėti  ()

Nors šiais laikais daugelis vietoj stacionarių kompiuterių vis dažniau renkasi nešiojamus, kol kas manoma, kad jiems tikrai nelemta išnykti iš rinkos. Vis dar palankiai vertinamas stacionarių modelių našumas ir galimybė pritaikyti juos asmeniniams savo poreikiams – jei tai pagrindiniai Jūsų prioritetai, labai tikėtina, kad pirmenybę teiksite būtent šiam tipui. Nors tuomet teks apgalvoti daugybę svarbių niuansų, siūlome nepamiršti ir kompiuterių gamintojo – pagal prekinį ženklą taip pat galima spręsti apie tam tikras jų ypatybes. Siūlome susipažinti su populiariausiais stacionarių kompiuterių gamintojais, kuriais visuomet verta pasitikėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenovo

Ši įmonė yra viena didžiausių kompiuterių kompanijų pagal rinkos dalį – gamintojai iš tiesų gali nustebinti plačiu ir labai įvairiapusišku asortimentu. Ypatingai daug dėmesio susilaukia verslui pritaikyti kompiuteriai, tačiau jie taip pat siūlo ir mažesnėms įmonėms ar namams tinkamus modelius. Kompanija ne kartą buvo apdovanota dėl dizaino sprendimų, tad dailių formų galima tikėtis net ir kalbant apie stacionarius kompiuterius. Visgi, jeigu Jums labiau rūpi vidinės specifikacijos, nusivilti taip pat neteks: šie gamintojai nuolat investuoja į mokslinius tyrimus, kad neatsiliktų nuo rinkos tendencijų ir visuomet galėtų Jums pasiūlyti pačius šiuolaikiškiausius sprendimus.

HP

Tai – žymi tarptautinė amerikiečių kompanija, kuri dar gali būti žinoma kaip „Hewlett-Packard“. Jungtinėse Amerikos Valstijose ji užima labai solidžią rinkos dalį, tačiau ir Europoje šie stacionarūs kompiuteriai susilaukia daugybės teigiamų atsiliepimų. Viena iš kompanijos vizijų yra sukurti technologiją, kuri pagerintų gyvenimą visiems ir visur – nesvarbu, ar tai būtų žaidimų entuziastai, ar didžiulės korporacijos. Pažvelgus į įspūdingai platų jų asortimentą sunku nesutikti, kad kol kas jiems puikiai sekasi tai daryti. Nesvarbu, kokiems tikslams ketinate pirkti tokį kompiuterį, labai didelė tikimybė, kad bent keli tinkami variantai bus pažymėti HP prekiniu ženklu.

 

Dell

Ši kompanija yra viena iš kompiuterinės įrangos lyderių visame pasaulyje – palankiai vertinami ne tik stacionarūs, bet ir nešiojami kompiuteriai, monitoriai, žaidimų įranga ar netgi paprasčiausia klaviatūra. Gamintojai iki pat šių dienų plečia savo asortimentą, solidžiai didina parduodamų produktų kiekius ir ypatingai daug dėmesio skiria inovacijoms. Jie stengiasi pasiūlyti patikimus, galingus ir tvirtus prietaisus, kurie puikiai tinka tiek darbui, tiek ir pramogoms. Kompanija ne kartą yra pelniusi ir svarbių apdovanojimų, tad panašu, kad jų strategijos puikiai pasiteisina. Be to, verta paminėti ir prieinamą Dell stacionarių kompiuterių kainą: nors konkreti vertė priklauso nuo suteikiamų galimybių, tarp šių produktų galima tikėtis itin patrauklaus kainos ir kokybės santykio.

Apple

Nors šis prekinis ženklas vertinamas pakankamai prieštaringai (ypač tuomet, kai kalbame apie prietaisų kainą), jų gaminamų kompiuterių suteikiamoms galimybėms iš tiesų yra pakankamai sunku atsispirti. Palankiai vertinamas naujoviškas dizainas ir nepriekaištingas efektyvumas – tai keletas priežasčių, kodėl šiuo prekiniu ženklu pažymėtus stacionarius kompiuterius ypač mėgsta profesionalai, dirbantys su vaizdo ir garso apdorojimo programomis. Tiesa, jei ieškosite kiek paprastesnių, tačiau vis vien galingų ir stilingų modelių, ši kompanija taip pat turės Jums ką pasiūlyti. Tad net jeigu iki šiol šį prekinį ženklą vertinote kritiškai, vertėtų atidžiau susipažinti su šių gamintojų siūloma produkcija: kai kurios specifikacijos iš tiesų gali labai maloniai nustebinti.

 

Acer

Į didžiausių pasaulyje kompiuterių kompanijų dešimtuką patenkanti įmonė veikia daugiau kaip 160 šalių, o vartotojų atsiliepimai apie šią įrangą dažniausiai nuteikia itin pozityviai. Pagrindine savo misija kompanija laiko siekį sugriauti bet kokius barjerus tarp žmonių ir šiuolaikinių technologijų. Kitaip tariant, jie kuria visiems prieinamą ir lengvai perprantamą įrangą, tačiau tuo pačiu nepamiršta sekti ir nuolat kintančių tendencijų – dėl to jų asortimente galime atrasti ir labai inovatyvių sprendimų.

Be to, kaip ir daugelis kitų (net ir šiame sąraše minimų) kompanijų, ši įmonė daug dėmesio skiria tvarumui ir mūsų planetos išsaugojimui. Galbūt tai nėra esminis faktorius renkantis kompiuterį, tačiau tikriausiai sutiksite, jog visuomet maloniau paremti atsakingą, tam tikrus pokyčius inicijuojantį verslą. Pasirinkę šią kompaniją, tikrai galėsite tai padaryti.

 

Fujitsu

Galbūt kalbant apie stacionarius kompiuterius tai nėra dažniausiai minimas prekinis ženklas, tačiau nuo 1935 m. kaupiama patirtis ir technologinis meistriškumas leidžia teigti, kad šia kompanija iš tiesų galima pasitikėti. Šie gamintojai puikiai supranta, jog tie patys sprendimai netinka visiems, todėl stengiasi rinkai pristatyti kuo skirtingesnius įrenginius. Žinoma, nepamiršdami ir naujausių technologijų – vargu, ar bet kuriai šiuolaikinių tendencijų nesekančiai kompanijai ilgai pavyktų išsilaikyti šioje konkurencingoje rinkoje. Tiek šie, tiek kiti stacionarūs kompiuteriai Jūsų laukia Pigu.lt el. parduotuvėje – čia juos įsigysite palankia kaina.

Pasirinkus vieną iš šių prekinių ženklų, dėl savo sprendimo tikrai neteks gailėtis. Visgi, nepamirškite, jog gamintojas yra tik pirmas žingsnis Jūsų paieškose – jei norite, kad stacionarus kompiuteris visapusiškai pateisintų lūkesčius, teks atidžiau panagrinėti ir visas jo specifikacijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()