„Asus ROG Phone 5“ vilioja žaidėjus neįtikėtinomis specifikacijomis: RAM daugiau nei nešiojamuose kompiuteriuose (Video)  (1)

„Asus“ pristato žaidimų telefoną „Asus ROG Phone 5“. Specifikacijų sąrašas nepaliks abejingų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ROG Phone 5“ serija siūlo itin greitą „Qualcomm Snapdragon 888“ lustų rinkinį, didžiulę 6000 mAh bateriją ir iki 18 GB RAM (daugiau nei daugelyje nešiojamųjų kompiuterių).

Įspūdingos specifikacijos tuo neapsiriboja, nes telefone yra 5G modemas ir 6,78 colių 2448 x 1 080 pikselių AMOLED ekranas, su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Tuo tarpu baterijos įkrovimo greitis siekia 65 W, o vidinės atminties parinktys gali siekti 512 GB.

Nugarėlėje rasime trigubą kameros sąranką: 64 MP plataus kampo + 13 MP itin plataus kampo + 5 MP makro jutiklį. Priekyje įmontuota 24 MP kamera , skirta asmenukėmis. Telefone yra patobulinti priekiniai stereo garsiakalbiai, taip pat yra 3,5 mm jungtis, jei norėsite naudoti laidines ausines.

Papildomi žaidėjų džiaugsmai apima „AirTrigger“ mygtukus, kuriuos matėme ankstesniuose „ROG“ telefonuose (todėl pirštai neužgožia veiksmo liečiant ekrano valdiklius) ir pritaikytą aušinimo sistemą.

 

Telefone taip pat yra specialus žaidimų režimas, pridėtas prie „Android 11“ programinės įrangos, optimizuojantis našumą ir sumažinantis trukdžius.

Dėl tetrafobijos Azijos technologijų įmonės vengia skaičiaus 4, tad „ROG Phone 5“ yra tiesioginis praėjusiais metais pasirodžiusio „Asus ROG Phone 3“ įpėdinis su patobulinimais beveik visuose įmanomuose parametruose.

Galima rinktis iš trijų modelių: „ROG Phone 5“, „ROG Phone 5 Pro“ ir „ROG Phone 5 Ultimate“. Be to, kad „Pro“ ir „Ultimate“ modeliuose yra daugiau RAM ir vidinės atminties, nugarėlėse yra pritaikomi LED ekranai, kuriuos galima naudoti, pvz., telefono statistikai rodyti. Šių modelių nugarėlėse taip pat yra du papildomi jutikliniai mygtukai.

 

„Asus“ apibūdina „ROG Phone 5“ kaip „pagrindinį žaidimų išmanųjį telefoną“, ir sunku su tuo ginčytis – jis turi tokį ekraną, specifikacijas ir funkcijas, kurie gerokai viršija tai, ko reikės vidutiniam vartotojui.

JAV kainos dar nėra žinomos, tačiau paskelbtos pradinės kainos Europoje: 799 eurai už „ROG Phone 5“ (galima įsigyti „Phantom Black“ ir „Storm White“), 1199 eurai už „ROG Phone 5 Pro“ (galima įsigyti „Black Phantom“), ir 1 299 eurai už „ROG Phone 5 Ultimate“ (galima įsigyti „Storm White“).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(2)
(21)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: