Sprogstančios strėlės, sulėtintas vaizdas ir žymiausios „Rembo“ scenos: pasigamino legendinę Rembo strėlę ir štai kas iš to išėjo (Video)  ()

Tikriausiai esate matę sprogstamąsias strėles vaizdo žaidimuose arba Holivudo filmuose. Vieną tokių pabandė pasigaminti namuose ir štai kas iš to išėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprogstamosios strėlės, kaip mirtinas ginklas, panaudotos ne viename Holivudo filme.

Pavyzdžiui, Sakalo akis (angl. Hawkeye) „Marvel“ komiksuose ir filmuose turėjo lanką, iš kurio paleistos strėlės, valdomos nuotolinio valdymo pultu, galėdavo sprogti bet kuriuo reikalingu metu.

Negana to, sprogstamasis strėlės antgalis taip pat galėdavo būti detonuotas bet kuriuo metu po paleidimo ar smūgio, todėl šis ginklas buvo nepaprastai pavojingas.

 

Sprogstamąsias strėlės naudojo ir kitas garsus personažas – Rembo. Tokį Džono Rembo ginklą galėjote pamatyti „Rembo: Pirmas Kraujas 2“ (angl. „First Blood II“) ir „Rembo III“ dalyse.

Nors realiame gyvenime nepamatysite sprogstamųjų strėlių, filmų scenos, kuriose jos panaudojamos, visada atrodo įspūdingai.

„YouTube“ kanalo „FullMag“ autorius Richardas Ryanas sprogstančias Rembo strėles atkūrė realiame gyvenime. Pasak įrašo autoriaus, jis siekė atkurti „kai kurias žymiausias filmų scenas“.

 

Jis sako, kad nors tai ir labai įdomu, reikia atsižvelgti į daugelį veiksnių, kurių pirmasis ir svarbiausias yra saugumas. Jeigu smalsu sužinoti, kaip šis ginklas atrodo realiame gyvenime, būtinai žiūrėkite žemiau pateiktą vaizdo įrašą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(35)
(5)
(30)

Komentarai ()