Jau visai greitai galėsite žaisti naują „Grand Theft Auto: Vice City“, bet kokia čia naujiena?  (0)

Žinia, kad tuoj galėsite įsigyti „Grand Theft Auto: Vice City“, GTA III ir „Grand Theft Auto: San Andreas“, neatrodo kaip naujiena. Bet yra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nostalgija yra keista žmogiška savybė, bet ji iš tikrųjų motyvuoja žmonių sprendimus. Tikėtina, kad vien žodžiai „Vice City“ jums sukelia šiltus prisiminimus. Bet juk dabar tai - kampuotas žaidimas, išleistas 2002 metais.

Tačiau yra naujiena - pranešama, kad „Rockstar“ ketina išleisti atnaujintas populiarios GTA serijos žaidimų versijas. Gražesni „Grand Theft Auto: Vice City“, GTA III ir „Grand Theft Auto: San Andreas“ žaidimai turėtų pasirodyti dar šį spalį ar lapkritį. Juos bus galima pasiekti pačiose įvairiausiose platformose - „Stadia“, PS4, PS5, „Xbox One“, „Xbox Series X“, „Nintendo Switch“.

Žaidimų atnaujinimui bus naudojama „Unreal Engine“ sistema. Žaidėjai galės džiaugtis nauja grafika, naudotojo prieiga, sklandesnėmis animacijomis. Siužetas, žinoma, išliks toks pat, tik juo džiaugtis bus lengviau, nes žaidimai atrodys gražiau.

Tai - labai geros naujienos senesnių kompiuterinių žaidimų mėgėjams. GTA VI greičiausiai pasirodys tik 2025 metais. Iki to laiko tikrai spėsite pasidžiaugti jau matytais „San Andreas“ ar „Vice City“ vaizdais. Be to, pranešama, kad panašiai bus atnaujintas ir originalus „Red Dead Redemption“. Visi šie atnaujinti žaidimai neatrodys kaip naujos kartos kūriniai. Jie bus gražesni ir sklandesni nei buvo, bet savo grafika neprilygs visiškai naujiems žaidimams. Bet niekas to ir neprašo.

 

Taip atnaujinti jau keli žaidimai. „Crysis“, „Mafia“ ir „Mass Effect“ yra neblogi tokio atnaujinimo pavyzdžiai. Atnaujinimas geriau išnaudoja modernių kompiuterių galimybes, ištaiso kai kurias animacijos klaidas, pagerina žaidimų išvaizdą, bet išsaugo originalią dvasią ir siužetą. Žaidėjai šias naujienas priima labai teigiamai, nors daug kas norėtų tiesiog naujo GTA.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(49)
(2)
(47)

Komentarai (0)