Elonas Muskas teigia, kad prezidentas Bidenas yra kontroliuojamas - net pavadino jį miegančiu (Video)  (7)

Donaldas Trumpas kadaise pavadino savo priešininką prezidento rinkimuose „mieguistu Joe“, taip galimai pritardamas įtariantiems, kad Bideno protinės galimybės yra stipriai nusilpusios dėl amžiaus. Dabar Elonas Muskas pakartojo šį pokštą ir yra rimtai supykęs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltieji Rūmai rengė elektromobilių konferenciją, kurioje buvo tariamasi dėl elektrinio transporto populiarinimo ir galimybių paskatinti amerikiečius atsisakyti benzininių automobilių. Ten dalyvavo „Ford“, GM, „Chrysler“. Tačiau vieno garsaus elektromobilių gamintojo nebuvo - Bidenas su „Tesla“ nesikalbėjo. Kodėl? Juk tai - didžiausias ir populiariausias elektromobilių gamintojas pasaulyje!

Elonas Muskas, žinoma, tai pastebėjo. Kaip pastebėjo ir tai, kad JAV prezidentas Joe Bidenas nepasveikino „SpaceX“ po sėkmingo paleidimo. Į klausimą, kodėl, jo nuomone, Bidenas neįvertino šio svarbaus įvykio, Muskas atsakė „jis vis dar miega“. Tikėtina, kad taip jis priminė Trumpo Bidenui klijuotą pravardę.

Tai kas vyksta? Bidenas nekenčia Musko ir visko, kas su juo susiję?

Toje elektromobilių konferencijoje buvo ir dar vienas dalyvis - JAV Automobilių pramonės darbuotojų profsąjunga. Ir Muskas mano, kad būtent ten šaknys ir pakastos.

„Tesla“ darbuotojai nepriklauso profsąjungai, todėl dabar didžiausias elektromobilių gamintojas yra spaudžiamas. Ne dėl to, kad kitiems labai rūpėtų darbuotojų teisės - nėra duomenų, kad „Ford“ ar GM gamyklų darbuotojai gyventų geriau. Tiesiog tai yra skirtumas, leidžiantis automobilių rinkos senbuviams įgyti pranašumą politinėje arenoje. Ir čia bendras priešas kuria draugus - naują politiką, numatančią skatinti tik profsąjungoms priklausančių darbuotojų rankomis sukurtų elektromobilių pirkėjus, remia visi didieji gamintojai.

 

„Ne pati draugiškiausia administracija. Atrodo kontroliuojama profsąjungų“ apie Bideno valdžią kalbėjo Muskas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(35)
(2)
(33)

Komentarai (7)