Precedento neturintis žingsnis - „CoD: Vanguard“ sukčiaujantys žaidėjai sulauks labai griežtos bausmės  (2)

Niekas taip negadina žaidimų, kaip sukčiautojai. Kad ir kaip stengtumėtės, juos ignoruoti būtų sunku. Šūviai per sienas, stebėtinos išgyvenimo galimybės, automatinis nusitaikymas - visa tai labai erzina, tačiau dabar „Activision“ kalba apie bausmių griežtinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai, kad sukčiai yra išspiriami iš žaidimų, žinoma, yra gerai. Bet tie, kurie sukčiaus naujame „Call of Duty: Vanguard“ bus išmesti ne tik iš šio ką tik išleisto žaidimo, bet iš visos „Call of Duty“ serijos, kurioje yra daugiau nei dvidešimt labai populiarių žaidimų.

Kompiuteriniai žaidimai jau seniai nebėra tik vieno žmogaus nuotykis, keliaujant per žaidimo kūrėjų sukurtą istoriją. Didelė šaudyklių dalis įvelia žaidėjus į internetinius mūšius, kur savo įgūdžius galima pasitikrinti prieš kitus. Tačiau vakarą labai greitai sugadina tie, kurie pradeda sukčiauti, naudodami įvairias pagalbines programas, kurios, pavyzdžiui, automatiškai nutaiko ginklą ar išduoda priešininkų pozicijas.

„Activision“, „Call of Duty“ serijos leidėjas, į sukčiavimą žiūri labai rimtai. Kompanija turi atskirą su sukčiavimu žaidimuose kovojantį departamentą ir jis dabar skelbia, kad su nesąžiningai žaidžiančiais žmonėmis bus kovojama daug aršiau.

Kalbama, kad jau visai greitai už sukčiavimą išspirti žaidėjai negalės varžytis jokiuose „Call of Duty“ žaidimuose internete, įskaitant ir naują „CoD: Vanguard“, ir vėlesnius leidimus. Aišku, tokius draudimus galima apeiti, bet „Activision“ apie tai pagalvojo - bandymai nuslėpti savo ar savo žaidimų įrenginio tapatybę irgi bus baudžiami draudimais.

 

Kas nors sakys „juk tai - tik žaidimai“. Žinoma, bet žaidimų leidėjai baiminasi ir dėl saugumo - tiek savo sistemų, tiek kitų žaidėjų. Todėl su sukčiavimu kovojama labai rimtai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(40)
(4)
(36)

Komentarai (2)