[Žinios trumpai] Naujausias „Anonymous“ grasinimas Rusijai ir jos žmonėms: kovo 3 d. ištuštinsime jūsų sąskaitas ir pinigus pervesime Ukrainos pajėgoms  (4)

Šįkart „Anonymous“ kreipiasi ne tik į Rusijos vadovus, bet ir šios šalies gyventojus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-28 [Žinios trumpai] Naujausias „Anonymous“ grasinimas Rusijai ir jos žmonėms: kovo 3 d. ištuštinsime jūsų sąskaitas ir pinigus pervesime Ukrainos pajėgoms  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jūs nenorite keisti valdžios, eiti į protestus, tai reiškia, kad jūs stojate į vieną pusę su Putino kruvinąja galia. Todėl mes esame jums paruošę specialią operaciją“, – sakoma naujausiame „Anonymous“ programišių pranešime.

„Jūsų valdžia ruošiasi panaudoti jūsų pinigus kitos valstybės puolimui. Mes to neleisime. Rusijos piliečiai: visi jūsų pinigai kovo 3 dieną bus paimti iš jūsų sąskaitų ir pervesti į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sąskaitą. Taip pat planuojama didelio mąsto kibernetinė ataka, nukreipta į infrastruktūrą“, – teigia programišiai.

„Anonymous“ taip pat teigia, kad jos veiksmai „jau sukėlė didžiulių padarinių Rusijai, bet didžiausia kibernetinė ataka dar telaukia. Turite tris dienas išimti pinigus iš savo banko sąskaitų, kitaip būsite palikti be pinigų“, – tvirtina „Anonymous“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(3)
(94)

Komentarai (4)