[Žinios trumpai] „Anonymous“ paneigė informaciją apie kovo 3 d. ataką: „mes neatakuojame žmonių. Mes puolame korumpuotą Rusijos valdžią“  ()

Anksčiau pasirodžiusią informaciją oficialiai paneigė tikrieji „Anonymous“ atstovai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-28 [Žinios trumpai] „Anonymous“ paneigė informaciją apie kovo 3 d. ataką: „mes neatakuojame žmonių. Mes puolame korumpuotą Rusijos valdžią“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvo skelbiama, kad neva „Anonymous“ ketina kovo 3 d. ištuštinti Rusijos piliečių sąskaitas ir pinigus pervesti Ukrainos pajėgoms. Pasirodo, tai netiesa.

„Nustokite platinti melagingą informaciją. Mes, „Anonymous“, niekada nepulsime žmonių, mes esame žmonės! Mes puolame korumpuotą Rusijos valdžią, o ne paprastus žmones“, – rašė „Anonymous“ oficialioje savo paskyroje Twiiter tinkle.

Tikrieji „Anonymous“ jau spėjo per šias dienas atlikti įvairių kibernetinių atakų prieš Rusijos propogandinius medijos kanalus ir per Rusijos valstybinius televizijos kanalus transliavo vaizdus iš karo Ukrainoje, kad Rusijos piliečiai pamatytų tiesą.

Taip pat pavyko „nulaužti“ Rusijos gynybos ministerijos ir kitų valstybinių įstaigų svetaines, net ir FSB.

 

O šį pirmadienį „Anonymous“ atakavo ir Baltarusijos bankus. „Anonymous“ teigė, kad pavyko uždaryti trijų Baltarusijos bankų – „Priorbank“, „Belarusbank“ ir „Belinvest Bank“ – interneto svetaines.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()