[Žinios trumpai] Rusija ruošiasi didžiuliam karinio jūrų laivyno puolimui: vaizdo įraše matyti, kaip laivynas kaupiasi Juodojoje jūroje (Video)  ()

Atrodo, kad Rusija ruošiasi pradėti didelį puolimą prieš Odesos uostą, nes buvo pastebėtas karinis jūrų laivynas, stiprinantis savo pajėgas prie Juodosios jūros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija išlaiko nuolatinį spaudimą Ukrainos pietuose, siekdama išplėsti savo kontrolę didesniuose uostamiesčiuose, tokiuose kaip Chersonas ir Odesa. Buvo patvirtinta, kad Chersonas pateko į Rusijos kontrolę po kelių dienų nuolatinio puolimo, o dabar manoma, kad Odesa bus kitas Maskvos taikinys.

Internete pasidalinta filmuota medžiaga rodo, kad Juodojoje jūroje smarkiai išaugo karinis jūrų laivynas, o tai rodo galimą ataką.

Karo studijų doktorantas Robas Lee pasidalijo vaizdo įrašu socialiniame tinkle „Twitter“ ir parašė: „Vaizdo įrašas iš Vakarų Krymo, kuriame parodyta didžioji dalis Rusijos karinio jūrų laivyno grupuotės Juodojoje jūroje.“

 

„Aš skaičiuoju „Pyotr Morgunov Project 11711“, du „Project 1171“ ir 5 (?) „Project 775“ didelius desantinius laivus.“

Vaizdo įraše galima pamatyti mažiausiai 12 laivų.

Remiantis vietiniais pranešimais, karinių laivų atvykimas prie kranto privertė Ukrainos gynybos pajėgas minuoti Odesos pajūrį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: