[Žinios trumpai] Zelenskio saugumo žvalgyba „baugina“ net ir Kremliaus siųstus žudikus: paviešino, kas darėsi šią savaitę  ()

Rusai Zelenskį bandė nužudyti tris kartus per savaitę, rašo „The Times“. Ukrainos specialiosioms tarnyboms pavyko atskleisti priešo planus ir užkirsti kelią nusikaltimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britų laikraštis „The Times“ praneša, kad per pastarąją savaitę Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį buvo bandoma nužudyti mažiausiai tris kartus.

Žurnalistų teigimu, nužudyti Ukrainos lyderį buvo išsiųstos dvi skirtingos grupės – samdiniai iš prokremliškos „Wagner“ grupuotės ir čečėnų specialiosios pajėgos. Abiems grupėms įvykdyti planą sutrukdė Rusijos Federalinės saugumo tarnybos (FSB) antikariniai elementai.

„Wagner“ samdiniai Kijeve patyrė nuostolių ir buvo susirūpinę, kaip tiksliai ukrainiečiai numatė jų veiksmus. Grupei artimas šaltinis sakė, kad Zelenskio saugumo žvalgyba jiems tapo „bauginanti“. Taip pat šeštadienį Kijevo priemiestyje čečėnų samdinių grupei buvo užkirstas kelias pasikėsinimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: