[Žinios trumpai] Ukrainos raketa galimai pataikė į karinę stovyklą Rusijos teritorijoje – tai jau antras toks smūgis (Video)  ()

Ukrainos pajėgos galėjo smogti į taikinį Rusijoje, pranešė keli leidiniai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-30 [Žinios trumpai] Ukrainos raketa galimai pataikė į karinę stovyklą Rusijos teritorijoje – tai jau antras toks smūgis (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Belgorodo vakarų Rusijoje, esančio tetoli Ukrainos sienos ir Charkivo, pasirodė filmuota medžiaga, kurioje matoma stovykla – manoma, ginklų sandėlis – į kurią vėlų antradienio vakarą pataikė Ukrainos raketa, pranešė „The Daily Mail“.

Raketos sprogimo vieta yra vos už 20 km nuo Rusijos ir Ukrainos sienos netoli Krasniy Oktyabr kaimo visai šalia Belgorodo miesto. Sprogimai buvo matyti iš Ukrainos, toliau rašoma „The Daily Mail“ pranešime.

Per raketos ataką buvo sužeisti keturi Rusijos kariai, pranešė Rusijos naujienų agentūra „Tass“.

Praėjusią savaitę „Tass“ pranešime teigė, kad toje pačioje vietoje sprogus sviediniui iš Ukrainos buvo sužeisti du vyrai, rašo „The Post“.

 

Oficialiai Ukrainos gynybos pajėgos nepatvirtino raketos smūgio, tačiau jei tai padarys, tai bus antrasis Ukrainos smūgis į Rusijos teritoriją nuo karo pradžios. Pirmoji buvo Millerovo oro bazėje vasario mėnesį, rašo „The Daily Mail“.

Kai kurių Ukrainos žurnalistų teigimu, Rusijos sandėlį Belgorode sunaikino Ukrainos 19-osios raketų brigados paleista balistinė raketa OTR-21 Tochka-U, nors Ukrainos gynybos pareigūnai to oficialiai nepatvirtino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)

Komentarai ()