[Žinios trumpai] Rusija jau pradėjo puolimą prieš Donbasą, vyksta pirmasis etapas  ()

Rusija jau pradėjo puolimą prieš Donbasą, vyksta pirmasis etapas. Rusijos Federacija bandys vykdyti puolimą vienu metu iš šiaurės ir iš pietų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-10 [Žinios trumpai] Rusija jau pradėjo puolimą prieš Donbasą, vyksta pirmasis etapas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmasis Rusijos kariuomenės puolimo etapas Donbase jau prasidėjo, antrajam etapui laukiama atvykstant pastiprinimo.

Apie tai interviu Markui Feiginui kalbėjo prezidento patarėjas Aleksejus Arestovičius.

Arestovičius sakė, kad Rusijos Federacija bandys vykdyti puolimą vienu metu iš šiaurės ir iš pietų.

„Dabar visi laukia antrojo ešelono. Tai 10 BTG (batalionų taktinės grupės – UNIAN), kurios atvyksta iš Tolimųjų Rytų, paskutinė, 5-oji armija; ir tie, kurie buvo išvesti iš šiaurės – iš Kijevo, Černigovo ir Sumų“, – sakė jis.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Tuo pačiu metu, pasak Arestovičiaus, pastiprinimas iš Tolimųjų Rytų dar nepasiekė puolimo pozicijų. Ir kariuomenė buvo išvesta iš šiaurės, dar nepasirengusi puolimui.

Anksčiau Arestovičius sakė, kad artimiausias dvi savaites Donbase vyks įnirtingos kautynės, kurios lems kito karo etapo likimą. Be to, įsibrovėliai sustiprino savo pajėgas Zaporožės ir Chersono kryptimis.

 

Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Vadimas Denisenka mano, kad Rusijos įsibrovėliai Kijevą gali bandyti šturmuoti antrą kartą, o Odesos puolimas neatmestas kaip dar vienas priešo taikinys.

Prezidento patarėjas Michailas Podoliakas sakė, kad Ukrainos ir Rusijos prezidentų derybos gali įvykti po karinio susirėmimo Donbase, kuriame Ukraina nusiteikusi laimėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: