[Žinios trumpai] JAV Kongreso atstovas: Putinas yra „gangsteris, vaidinantis nacį“ ir jis turi naują planą – tam būtina užkirsti kelią  ()

JAV Kongresas ragina užkirsti kelią scenarijui, kurio taip trokšta Rusijos diktatorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyresnysis JAV Kongreso patarėjas Paulas Massaro mano, kad Putinas bando įšaldyti karą Ukrainoje, tačiau jo planus galima ir reikia sužlugdyti. Apie tai jis paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“.

„Panašu, kad Putinas nori paversti šį genocidinį karą įšaldytu konfliktu Ukrainoje. Negalime leisti, kad tai įvyktų. Nepraraskite budrumo. Tikslas yra tik vienas – visiška ukrainiečių pergalė“, – rašė Massaro.

Anot jo, Vakarai ir Putinas vienas kito nesupranta. Pasak Massaro, Rusijos diktatorius Putinas yra „gangsteris, vaidinantis nacį“.

„Faktas , kad Putinas visiškai nepasikeitė. Jis vis dar įsitikinęs, kad gali išsisukti nuo atsakomybės. Ukraina tapo pirmuoju kietu riešutu, su kuriuo Putinas susidūrė per savo valdymo laikotarpį“, – pridūrė Massaro.

 

Kiek anksčiau, panašų scenarijų prognozavo ir žurnalistas Khristo Grozevas. Jis taip pat mano, kad Rusija bandys įšaldyti karą Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: