[Žinios trumpai] „La Stampa“ skelbia sensacingą žinią: V. Putinas skubiai nugabentas į Rusijos sostinės ligoninę, kur dėl vėžio komplikacijų operuotas  ()

Pranešama, kad Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui Maskvos ligoninėje buvo atlikta skubi operacija. Informaciją paviešino prestižinio Italijos leidinio „La Stampa“, kuriame remiamasi šaltiniais iš Rusijos slaptųjų tarnybų, žurnalistai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-17 [Žinios trumpai] „La Stampa“ skelbia sensacingą žinią: V. Putinas skubiai nugabentas į Rusijos sostinės ligoninę, kur dėl vėžio komplikacijų operuotas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot jų, V. Putinas buvo skubiai nugabentas į Rusijos sostinės ligoninę, kur dėl vėžio sukeltų komplikacijų buvo operuotas.

Esą chirurgus atrinko Rusijos slaptosios tarnybos, atlikusios keletą patikrinimų.

„La Stampa“ taip pat rašo, kad Kremliuje buvo paruošti keli Putino antrininkai, taip pat iš anksto įrašyti vaizdo įrašai, kurie turėtų paslėpti Rusijos lyderio nebuvimą dešimt dienų.

Pastaruoju metu vis pasigirsta kalbos, kad Kremliaus lyderis sunkiai serga vėžiu ir Parkinsono liga, kai per keletą viešų pasirodymų pasirodė silpnas ir drebantis.

Nuo tada, kai vasario 24 d. prasidėjo Rusijos invazija į Ukrainą, Vladimiro Putino, kuriam rudenį turėjo sukakti 70 metų, sveikata tapo įnirtingų spėlionių objektu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(11)
(109)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: