„Ford Transit“ seriją papildė stilingasis „SportVan“ ir naujos transmisijos  (1)

„Ford“ papildo plačią „Transit“ seriją naujuoju „SportVan“ modeliu ir svarbiomis naujomis transmisijomis, įskaitant naują „Durashift“ 6 greičių pavarų dėžę, pirmą kartą tinkamą priekiniais ratais varomam „Transit“.

Visi priekiniais ratais varomų automobilių variantai yra su 2,2 litro „Duratorq“ TDCi varikliu; galimos trys skirtingos galios. Galingiausios versijos galia padidinta nuo 130 iki 140 arklio galių; o vidutinės bazės modeliai išlieka su 85 ir 110 arklio galių variantais – abu išlaiko savo penkių greičių rankinę pavarų dėžę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užpakaliniais ratais varomi modeliai yra su 2,4 litro „Duratorq“ TDCi dyzeliniu varikliu, galimu trijų konfigūracijų – 100, 115 ir 140 arklio galių, – ir 2,3 litrų „Duratec“ benzininiu varikliu, kuris yra suderinamas su suskystintų naftos dujų ir suspaustų gamtinių dujų degalais. Naujas 3,2 litro 200 arklio galių „Duratorq“ TDCi variklis suteikia daugiau galios užpakalinių ratų transmisijai. Nauja šešių greičių pavarų dėžė priekiniais ratais varomiems automobiliams yra bendras „Ford“ ir vieno jos ilgalaikių partnerių GFT („Getrag Ford Transmissions“) bendradarbiavimo rezultatas. Naujajam „Transit SportVan“ modeliui „Ford“ suteikė šiek tiek furgonams nebūdingo stilingumo ir sportiškumo. „Ford Transit SportVan“ galimas kaip priekiniais ratais varomas modelis ir trumpos važiuoklės bazės kėbulo tipas; jis varomas 2,2 litro „Duratorq“ TDCi dyzeliniu varikliu, suteikiančiu didesnę 140 arklio galių galią ir 350 Nm sukimo momentą. „Sportan“ modelyje montuojama nauja šešių greičių pavarų dėžė. Didelis „Ford Transit“ kėbulas – ideali erdvė, leidžianti kurti ryškų dizainą ir suteikti stilingumo. Aiškus yra tiekėjo firminis komplektas, kartu su „MS Design“ sukurtas būtent „Transit SportVan“: 18 colių lieti ratai su 235/45 padangomis, kėbulo spalvos priekinis žemesnysis aptakas su ryškia centrine dalimi, kėbulo spalvos šoniniai apsauginiai gaubtai su ryškiais intarpais ir užpakaliniai žemesni apsauginiai gaubtai sukuria dinamišką ir unikalią išvaizdą. „Transit SportVan“ galimas mėlynos „Metallic“ spalvos ir dviejų papildomų „Metallic“ spalvų. Pirmą kartą „Transit“ modelyje naudojama speciali mėlyna spalva „Performance Blue“ jau taikoma daugelyje „Ford“ sportinių modelių, pvz., „Fiesta ST“. Kitos „Transit SportVan“ modelyje galimos spalvos iš esamos „Transit“ paletės yra šviesiai melsva ir šviesiai geltona. Priekinis buferis ir grotelės yra kėbulo spalvos. Dvigubas išmetimo vamzdis bei pasirenkamos „Ford GT“ stiliaus baltos juostos aiškiai rodo, kad „Transit SportVan“ suderina komercinio automobilio funkcionalumą su sportiškumu.

„Transit SportVan“ kabina yra kiek įmanoma komfortiška. Siekiant optimalaus vairuotojo ir keleivio patogumo, į standartinę kabinos įrangą įeina oro kondicionavimo sistema, CD grotuvas 6 CD keitikliu, elektra valdomi langai ir elektra valdomi bei šildomi durų veidrodėliai.

Salonui rafinuotumo suteikia odinis vairas su lietais stipinais ir odine pavarų perjungimo svirtimi. Į standartinę įrangą įeina automatiniai priekiniai žibintai, automatiniai valytuvai, unikalus „Ford“ šildomas priekinis stiklas „Quickclear“, tonuotas stiklas ir integruoti priekiniai rūko žibintai, užtikrinantys vairuotojui geriausią matomumą bet kokiomis oro sąlygomis.

„Transit SportVan“ turi daugybę įprastinių „Transit“ papildomos įrangos galimybių, patenkinančių asmeninius poreikius. Tai palydovinė navigacinė sistema, „Bluetooth®“ ryšys, „Thatcham CAT 1“ pavojaus signalų sistema ir puikios apdailos odinės sėdynės.

„Ford Transit SportVan“ kaina Lietuvoje 80 508 Lt be PVM.

Pagrindinės „Ford Transit SportVan“ savybės:

  • Nauja „Durashift“ šešių greičių rankinė pavarų dėžė pirmą kartą tinkama priekiniais ratais varomam „Transit“
  • Naujas didelio galingumo 2,2 litro „Duratorq“ TDCi variklis suteikia 140 arklio galių ir 350 Nm sukimo momentą
  • Nauja 140 arklio galių šešių pavarų versija labiau taupo kurą ir pasižymi geresne garso kokybe bei vibracija
  • Stilingas naujas „SportVan“ paverčia „Transit“ dar patrauklesniu pasirinkimu
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: