Švedijos vairuotojai labiausiai patenkinti Subaru automobiliais  (0)

Daugiau nei 6000 žmonių dalyvavo didžiausioje Švedijos automobilių savininkų apklausoje „AutoIndex‘2007“. Apklausos rengėjai pateikė 150 klausimų apie automobilio pasirinkimą, pirkimo pocesą, serviso ir aptarnavimo paslaugas, lojalumą gamintojui. Apklausoje savo nuomonę konfidencialiai galėjo pareikšti automobilių, gamintų nuo 2000 m. savininkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios apklausos laimėtojais tapo SUBARU automobiliai, kurie anksčiau į apklausas nebūdavo įtraukiame dėl santykinai mažos rinkos dalies. Pastaraisiais metais Švedijoje, kaip ir daugelyje kitų Europos rinkų, SUBARU pardavimo apimtys gerokai išaugo.

Nuo 2001 m. rengiamose analogiškose apklausose trejus pastaruosius metus pirmavo BMW automobiliai, kurie šiemet liko antri, o į trečią vietą iš antros smuktelėjo Toyota.

O didžiausią pasitenkinimą įsigytais automobilias šiemet nurodė SUBARU savininkai. Būtent SUBARU nugalėjo trijose iš keturių apklausos sričių: automobilis (kokybė, patikimumas, kaina ir pan.), pirkimo procesas (pardavėjas, prekybos salonas ir pan.) bei lojalumas gamintojui. Antrą vietą SUBARU užėmė vertinant servisą.

Šaltinis: Verslo savaitė

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: