Dar vienas susilankstančio dviračio modelis  (2)

D. Britanijos gamintojas "Strida" išleido lengviausiai sulankstomą dviratį. Na, bent jau tą tvirtina pati kompanija. Nors modelis nėra pats pigiausias, tačiau labai patogus transportavimui ir pagal viską tikrai nesunkiai susilanksto ir išsilanksto. Informacija apie naujieną pasirodė amerikietiškame kompanijos padalinio puslapyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Strida 5.0 sveria truputi mažiau nei 9 kg - tai šiek tiek mažiau, nei jo ankstesnė versija Strida 3.2, svėrusi 10 kg. Taip, tai nėra pats lengviausias dviratis pasaulyje. Tačiau didesnę masę atperka patogus sulankstymas ir išlankstymas. Tiesa, dviratis pasižymi ne tik didele mase - jo kaina ne ką mažesnė. JAV jis pardavinėjamas už $800. Kaip dviračiui tai tikrai nemažai, bet gamintojai tikisi, jog novatoriški konstrukciniai sprendimai privilios pirkėjus. Naujasis modelis papildytas diskiniais stabdžiais ir eile kitų naujų detalių, kurių nebuvo ankstesnėje versijoje. Prekybą naujasis gaminys pasieks spalio 25 dieną. Rinkai bus pateikti sidabrinės ir raudonos spalvos modeliai. Gruodžio mėnesį spalvų gama prasiplės - bus galima įsigyti juodos, mėlynos, oranžinės, rožinės, baltos ir geltonos spalvos modelius.

Tai jau ne pirmasis sulankstomas dviratis, apie kurį mes rašėme. Kiek kitokios konstrukcijos yra yra "One" sulankstomas dviratis - apie jį galite pasiskaityti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: