Kaspersky Internet Security 7.0 skirti du aukščiausi britų žurnalo PC Pro apdovanojimai  (8)

Didžiausią autoritetą turintis Didžiosios Britanijos kompiuterinių technologijų žurnalas PC Pro du savo aukščiausius apdovanojimus – Labs Winner ir A List – skyrė produktui Kaspersky Internet Security 7.0.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apdovanojimai paskirti remiantis gruodžio mėnesio žurnale paskelbtais testavimo rezultatais. Buvo testuojama 12 sprendimų, skirtų apsaugoti naudotojų kompiuterius nuo žalingų programų, įsilaužėlių atakų ir elektroninio pašto šiukšlių. Taip pat testuoti kompanijų Symantec, McAfee, Trend Micro, Panda, ESET, Agnitum produktai.

Anot ekspertų, testuojant žalingų programų aptikimą, produktas Kaspersky Internet Security 7.0 „parodė puikų rezultatą – nukenksmino 98% žalingų programų“, o antivirusinis modulis testavimo metu nė karto nesuveikė klaidingai.

Į sprendimą įdiegtas tinklinis ekranas (firewall) taip pat sėkmingai išlaikė visus žurnalo testavimo bandymus ir buvo pavadintas „vienu protingiausių“ iš visų matytų anksčiau.

Skirtingai nuo daugelio kitų testavimo laboratorijų, žurnalo PC Pro ekspertai testavimą atlieka imituojant standartinius naudotojo veiksmus realiame gyvenime. Pvz., kai buvo tikrinamas antivirusinės apsaugos veiksmingumas, PC Pro specialistai paleido virusų kolekcijos tikrinimą, atsižvelgiant į reikalavimus, ir įkėlė laiškus su užkrėstais priedais, o specialiai sukurtais skriptais imitavo užkrėstų rinkmenų įkėlimą iš interneto. Toks testas labiausiai atitinka realias sąlygas. Taip pat paaiškėjo, kad daugelio produktų sugebėjimas priešintis žalingoms programoms buvo silpnesnis, nei paprasto tikrinimo užkrėstų rinkmenų lygis.

Skirdami savo įvertinimus, PC Pro ekspertai atsižvelgė ne tik į kiekvieno produkto apsaugos veiksmingumą, bet ir į taikymo lengvumą bei testuojamų sprendimų kainos ir kokybės santykį.

Apžvalgos autorių manymu, atsižvelgiant į puikius testavimo rezultatus, „karūna turi atitekti Kaspersky Internet Security 7.0“.

Liepos mėnesį PC Pro ekspertai savo aukščiausius apdovanojimus – Labs Winner ir A List – skyrė kitam Kaspersky laboratorijos produktui – antivirusinei programai Kaspersky Anti-Virus 7.0, pažymėję, kad jis „tarsi bokštas iškyla virš savo konkurentų“.

Visą apžvalgos versiją galima rasti oficialiame žurnalo PC Pro puslapyje šiomis nuorodomis: http://www.pcpro.co.uk/rewiews/alist , http://www.pcpro.co.uk/labs  

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: