Originalus Modesto Klenio frazių mokymo metodas  (24)

Tai naujoviška anglų kalbos mokymo priemonė lietuviams. 15 pamokų, kurias reikia išmokti atmintinai, tiesiog klausydami. 6000 anglų kalbos žodžių ir frazių, pateiktų patentuota seka (vienoje pamokoje apie 400),- būtinas minimumas norint angliškai laisvai kalbėti ir suprasti. Atspindimos visos gyvenimo situacijos,-tai duomenų bazė, kurią turėdami atmintyje, galėsite bendrauti, skaityti laikraščius ir knygas, žiūrėti

TV ir filmus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai superintensyvus anglų kalbos mokymosi metodas. Pasak metodo kūrėjo, šią metodiką naudoja spec. tarnybos. Viską reikia išmokti atmintinai. Autoriaus įsitikinimu, gabiam žmogui užteks vieno 38 dienų ciklo. Mažiau gabūs tegul kartoja ciklą 2, 3 ar 4 kartus, kol visas frazes mokės atmintinai. Ir tam užtenka skirti tik 1 valandą per dieną. Gi pačiam kursui sukurti prireikė apie 500 valandų darbo, atrenkant medžiagą, ją suvedant, įrašant, grupuojant. Kursas praktiškai dėstytas ir tobulintas 3 metus, daugiau kaip 2700 valandų. Išeities taškas buvo G.Lozanovo sugestopedijos metodas ir poliglotų patirtis mokantis kalbas.

Sistema paremta tais principais, kuriuos natūraliai įvaldę maži vaikai. Jie nesimokina gramatikos taisyklių, o tik klausosi ir kartoja. Žodžių tvarką sakinyje ir visą kitą suvokia smegenys ir sukonstruoja „kalbėjimo programą“. Mokindamiesi pamoką, pirmiau reikia atsidaryti tekstinį failą, po to pasileiskite garso įrašą (klausyti per Windows Media Player arba bet kokią kitą garsą atkuriančią programą).

Rekomenduojama mokinkitės visiškoj tyloj, atsipalaidavus, o jei suims miegas ar snaudulys dėl to nevertėtų nustebti - įrašai specialiai padaryti taip, kad padėtų įeiti į lengvo transo būseną, artimą snūduriavimui prieš užmiegant. Būtent tokioje būsenoje mokymosi procesas yra efektyviausias.

Mokinktis reiktų kasdien, nuosekliai, neperšokinėdami ir nepraleidinėdami pamokų. Reikia atmintinai išmokti kiekvieną frazę ir žodį,- tada anglų kalbą bus galima girdėti kaip gimtąją.

Šie kursai yra nemokami (tik už sistemos palaikymą nuo 9 pamokos imamas 1Lt mokestis, kuris sumokamas siunčiant SMS), o duomenys yra laisvai kopijuojami,- tai M.Klenio dovana Jums.

Apie šiuos kursus galima paskaityti ir Kauno dienoje – žurnalistė bendravo ir su pačiu metodikos kūrėju. Na, o kiek tai efektyvu, kiek ne – spręsti jau kiekvienam asmeniškai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(24)
(1)
(17)

Komentarai (24)