16 GB flash raktas iš Toshiba kompanijos  (0)

Kompanija Toshiba ruošia į rinką leisti naują USB flash atminčių seriją TransMemory. Vienas iš penkių planuojamų serijos modelių turės net 16 GB talpos atmintį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu kalba pasisuka apie atmintis, didesnes nei dešimt gigabaitų, iš karto viskas tampa aišku - kalbama apie kietų diskų atmintis. Labai patogios ir greit paplitusios USB flash atmintys kol kas tokiais atminties kiekiais nepasižymi. Nors daugelis kompanijų flash atminčių kiekius didina, tačiau virš dešimties gigabaitų egzempliorių pasitaiko labai retai ir tie patys būna bandomojo pobūdžio. Šią situacija pasiryžusi pakeisti kompanija Toshiba.

Kompanija paskelbė, jog artimiausiu metu išleis naujų USB flash atminčių seriją TransMemory. Panaudojant TransMemory U3 flash atmintį bus gaminami USB raktai iki 4GB talpos, o panaudojant jungtinę flash atmintį - 16 GB atminties raktai.

16 GB atminties flash raktas

Flash raktai su TransMemory U3 atmintimi pasižymės papildomomis galimybėmis - juose bus įdiegta U3 technologija, suteikianti galimybe naudotis U3 LaunchPad programine įranga. Tai speciali programa, įdiegta į USB raktą ir pasileidžianti bet kuriame kompiuteryje, turinčiame USB tvarkykles. Šios programos pagalba į flash atmintį galima įrašyti ne tik bylas, bet ir pačias programas kartu su visais jų nustatymais. Tokiu būdu U3 technologija jūsų flash atmintį paverčia mobilia darbine aplinka - prisėdus prie bet kokio kompiuterio jūs galite tęsti savo pradėtus darbus. Be to ši technologija leidžia visus įrašytus duomenis apsaugoti slaptažodžiu.

Iš viso bus pagaminti 5 tipų modeliai  su skirtingais atminties kiekiais:

  • 512 MB
  • 1GB
  • 2GB
  • 4GB
  • 16GB

Pirmi keturi modeliai planuojami į rinką išleisti Japonijoje 2006 metų lapkritį, o 16 GB raktas - gruodžio pabaigoje.

Pastarasis modelis vadinsis 16GB Limited Edition - sprendžiant iš pavadinimo šio modelio kiekis bus ribotas. Be to planuojama jį platinti tik per Toshiba elektroninę parduotuvę. Tikėtina, jog ir kaina šio malonaus "žaisliuko" bus atitinkamai solidi.


Parengta pagal:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: