„Sony Playstation 3“ karštligę Lietuvoje stabdo tik superkompiuterio kaina  (0)

Nors žaidimų konsolės „Sony Playstation 3“ prekyba visoje Europoje, taip pat ir Lietuvoje, prasidėjo šiandien, ją iš anksto rezervavo per 70 Lietuvos gyventojų. Pasak pagrindinio „Sony Playstation 3“ platintojo, vieno mažmeninės prekybos elektronika ir buitine technika lyderių Lietuvoje „Elektromarktas“, likusias žaidimų konsoles tikimasi parduoti per artimiausias kelias dienas ar savaites, nes Lietuvai skirta šių superkompiuterių kvota yra labai nedidelė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sony Paystation 3“ priskiriame prie prabangos prekių, nes tai nėra pati pigiausia konsolė rinkoje. Tačiau, nors kaina prilygsta gerų parametrų asmeninio kompiuterio vertei, „Sony Playstation 3“ neabejotinai yra pranašesnis ir technologiškai labai pažangus“, - sakė „Elektromarkt“ rinkodaros vadovas Irmantas Viliūnas, pridurdamas, jog Lietuvoje buvo tikimasi maždaug perpus mažiau išankstinių „Sony Playstation 3“ rezervacijų.

Net 35 kartus už „Sony Playstation 2“ galingesni „Sony Playstation 3“ kompiuteriai skirti ne tik žaisti naujausius žaidimus, bet ir klausytis muzikos, žiūrėti aukštos rezoliucijos filmus, nuotraukas. Be to, „Sony Playstation 3“ pasižymi itin aukšta HDMI vaizdo kokybe bei yra pirmasis žaidimų kompiuteris pasaulyje, skaitantis didžiausios šiandien pasaulyje įmanomos rezoliucijos „Blu-ray Disc“ formato žaidimus. Konsolės standžiajame diske galima išsaugoti iki 60 GB informacijos. „Sony Playstation 3“ kaina - 2499 Litų.

„Tai pirmoji šiemet prekyboje pristatoma pasaulinė naujiena, sulaukusi tiek vartotojų dėmesio. Išankstinių rezervacijų skaičiai rodo, jog jau pirmosiomis dienomis „Sony Playstation 3“ pardavimai bus aktyvūs“, - teigė I. Viliūnas.

Tris ketvirtadalius Lietuvai skirtų konsolių platins viena mažmeninės prekybos elekronika ir buitine technika lyderių šalyje – bendrovė „Elektromarktas“. „Sony Playstation 3“ gerbėjai žaidimų konsolę galėjo rezervuoti užsukę į bet kurią „Elektromarkt“ parduotuvę Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje.

Bendrovė „Elektromarktas“ Lietuvoje atstovauja tokiems visame pasaulyje žinomiems prekių ženklams kaip SONY, PHILIPS, SAMSUNG, LG, PANASONIC, JVC, THOMSON, BAUMATIC, WHIRPOOL, ELECTROLUX, CANON ir daugelį kitų.

Šiuo metu „Elektromarktas“ užima apie 20 proc. buities technikos rinkos Lietuvoje – bendrovei priklauso 15 parduotuvių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Utenoje, Mažeikiuose. Taip pat Lietuvoje veikia 19 parduotuvių, įsigijusių „Elektromarkt“ frančizę. „Elektromarkt“ parduotuvėse dirba per 300 darbuotojų.

Apie tai plačiau:


 

Parengta pagal:

  •  „Elektromarkt“  pranešimas spaudai

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)