Nemokamas atnaujinimas į „Windows 7“ – nuo birželio 28 d.  (8)

Svetainė „TechARP“, skelbianti būsimosios „Microsoft“ operacinės sistemos „Windows 7“ atnaujinimo programos tvarkaraščius, pranešė, kad „Windows Update“ galimybėmis vartotojai galės pradėti naudotis nuo šių metų birželio 28 dienos. Anksčiau buvo pranešta, kad tokia galimybė bus suteikta nuo liepos 1-osios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai reiškia, kad vartotojai, nuo 2009 m. birželio 28 d. iki 2010 m. sausio 31 d. įsigiję asmeninius kompiuterius su „Windows Vista“ OS, galės nemokamai juos atnaujinti į „Windows 7“.

„Microsoft“ jau anksčiau buvo patvirtinusi, kad vartotojai, kurių kompiuteriuose įdiegta „Windows XP“, galės su nuolaida įsigyti atnaujinimo į „Windows 7“ laikmeną ir licenciją.

Verslo vartotojams „Microsoft“ vis dėlto rekomenduoja prieš pereinant prie „Windows 7“ atnaujinti savo OS į „Windows Vista“.

Tie „Vista“ vartotojai, kurie sumanytų perėję prie „Windows 7“ vėl grįžti prie „Vista“, turės išinstaliuoti „Windows 7“ ir įdiegti „Vista“ naudojant kompiuterio gamintojo pridėtą instaliacinį diską, rašo „Neowin“.

„Windows 7“ atnaujinimo programos tvarkaraščiai pateikti šiame puslapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(14)
(1)
(10)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: