Internetas ūžia. „Google“ uždaro „Gmail“. Kas vyksta  (1)

„Google“ paskelbė atskirą įrašą „Twitter“ (X).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesą sakant, įmonė išjungs tik supaprastintą el. pašto paslaugos žiniatinklio sąsają. 

2023 m. rugsėjį „Google“ pranešė naudotojams, kad 2024 m. vasario mėn. išjungs supaprastintą „Gmail“ žiniatinklio sąsają ir pakeis modernesne ir funkcionalesne. Dabar įmonė nusprendė apie tai priminti, tačiau socialiniame tinkle „Twitter“ (X) pradėjo plisti redaguota ekrano kopija iš laiško, kuriame „Google“ neva kalba apie planus visiškai uždaryti „Gmail“.

[Vokietija+Kuponas] Net 830€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TALLPOWER V2400“)
6371 2 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

LiFePo4, 2160Wh, 2400W, UPS, 13 jungčių ir kt.

Išsamiau

„Kreipėmės į jus pasidalinti svarbiomis naujienomis apie „Gmail“. Daugelį metų sujungus milijonus žmonių visame pasaulyje, įgalinus nemokamą ryšį ir užmezgus daugybę ryšių, „Gmail“ egzistencija artėja prie pabaigos“, – sakoma netikrame pranešime.

Žinoma, tai netiesa. „Google“ netgi turėjo paneigti „Gmail“ uždarymą, paskelbdama atskirą įrašą „Twitter“ (X).

 

Čia „Google“ kaip įmonės, kuri reguliariai uždaro populiarius produktus, reputacija sužaidė prieš pačią „Google“. Taigi, nuėję į „Killed By Google“ portalą, pamatysite ilgą sąrašą beveik 300 paslaugų, kurias įmonė jau uždarė, ir dar keletą, kurios bus (ar buvo) uždarytos šiais metais.

 

„Google“ paaiškino, kad HTML versijoje trūksta kelių svarbių funkcijų: rašybos tikrinimo, paieškos filtrų, sparčiųjų klavišų ir išplėstinio formatavimo. Tačiau tai buvo naudinga tais atvejais, kai vartotojas buvo vietovėje, kurioje silpnas ryšys, arba norint peržiūrėti el. laišką be nereikalingos animacijos ir informacijos.

Oficialus „Google“ palaikymo puslapis rekomenduoja naršyklėje naudoti naujausią „Gmail“ versiją. Jei jūsų naršyklė ją palaiko, „Gmail“ automatiškai atsidaro naujausioje versijoje, suteikdamas visišką prieigą prie funkcijų ir užtikrindamas naujausius saugos atnaujinimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(33)
(7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: