„Microsoft“ patyliukais instaliuoja „Copilot“ į „Windows“ kompiuterius  ()

Kaip pastebėjo Vokietijos technologijų svetainė „DeskModder“, „Microsoft“ į „Windows 11“ pradėjo automatiškai diegti „Copilot“ programą. Panašu, kad naujoji programa neturi jokių funkcijų, o tolesnis tyrimas atskleidė, kad joje yra 0 baitų duomenų, o tai leidžia manyti, kad iš tikrųjų tai yra daugiausiai vietos apvalkalas. Laimei, naudotojai gali pašalinti programą tiesiog naudodami „Windows“ programų pašalinimo įrankį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neaišku, kaip „Copilot“ programa įdiegiama sistemose, kuriose išjungti automatiniai naujinimai, tačiau, pasak „Ghacks“, jų bandomajame kompiuteryje ji pasirodė po to, kai naršyklė „Edge“ buvo atnaujinta iki naujausios versijos. Įdomu tai, kad programėlės AppxManifest.xml kaip mažiausia suderinama versija nurodyta „Windows 10“, o didžiausia versija – „Windows 12.0.0.0“.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5388 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

Dar neaišku, ar tai rodo, kad „Microsoft“ vis dėlto dirba su „Windows 12“, ar tai senas įrašas iš tų laikų, kai bendrovė iš tikrųjų svarstė galimybę šiais metais išleisti „Windows 11“ įpėdinį. Tiems, kurie nežino, „Microsoft“ neseniai patvirtino, kad neplanuoja 2024 m. išleisti „Windows 12“, o vietoj to vėliau šiais metais išleis „Windows 11“ versiją 24H2 (kodiniu pavadinimu „Hudson Valley“).

 

Neseniai „Microsoft“ pradėjo diegti „Copilot“ į daugiau „Windows 10/11“ įrenginių, kad naudotojai galėtų išbandyti dirbtinio intelekto funkcijas savo darbalaukyje. Pasak bendrovės, naudotojai gali pasiekti iki dešimties „Copilot“ užklausų prieš tai, kai reikia prisijungti su „Microsoft ID“. Kol kas ši funkcija vis dar yra išankstinėje stadijoje, tačiau „Windows 11“ 23H2 versijoje ji įjungta pagal numatytuosius nustatymus. Tačiau „Windows 11“ 22H2 versijoje ji pagal nutylėjimą išjungta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()