„Tarp geriausių Europoje.“ Lietuvių startuolis sukūrė ypatingą paieškos sistemą „LupaSearch“  (1)

Sparčiai augantis lietuvių startuolis „LupaSearch“ sulaukė tarptautinio pripažinimo. Dirbtiniu intelektu (DI) grįsta jų sukurta e. komercijai skirta paieškos sistema įtraukta į prestižinių „European Search Awards 2024“ apdovanojimų trumpąjį sąrašą, „Geriausios paieškos programinės įrangos įrankio“ kategorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Toks pripažinimas viso žemyno kontekste rodo, kad mūsų idėja yra ne tik novatoriška, bet ir reikalinga bei savalaikė“, – pasiekimą komentuoja „LupaSearch“ vadovė Rasa Šiškutė-Bagdonienė.

Anot jos, patekimas į trumpąjį apdovanojimų sąrašą reiškia ne tik kuriamo įrankio pripažinimą. Tai taip pat ir visų elektroninės prekybos įmonių, siekiančių suteikti sklandžią ir intuityvią paieškos patirtį savo klientams, laimėjimas.

„LupaSearch“ komanda įvertinimo sulaukė už DI ir mašininio mokymosi technologijomis paremtą paieškos sistemą, kuri jungia daugybę svarbiausių e. komercijai reikalingų funkcijų, tokių kaip išmani DI paieška, rekomendavimo sistema, rezultatų suasmeninimo funkcija, generatyvinio DI variklis, vaizdinė paieška, paieškos duomenų analizavimo modulis, „LupaAds“ įrankis, suteikiantis galimybę prekės pardavėjui užsakyti mokamą jos iškėlimą, bei daugelis kitų. Pasak kūrėjų, visa tai e. komercijos verslui leidžia ne tik prisitaikyti prie konkretaus lankytojo elgsenos ar poreikių, bet ir detaliai analizuoti surinktus duomenis, padedančius išnaudoti prekybinį potencialą, kuris ne visada būna akivaizdus.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! 2in1 multimetras ir termovizorius, pjūklas, elektrinis dviratis, 3in1 mikrofonas vlogeriams ir kt. (Video)
2570 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

2) „Drillpro AMNVOLT TF1 (Pro)“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

3) „VIOLEWORKS“ - 1200W galios akumuliatorinis pjūklas su 1 arba 2 baterijomis, 2 grandinėmis

4) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, be baterijų

5) „ONESPORT OT18“ - el. dviratis, 250W, išimama 36V 14,4Ah baterija, 26 colių ratai, APP ir kt.

6) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

Išsamiau

„Kalbant paprastai, mes padedame ženkliai pagerinti paieškos efektyvumą. Mūsų kai kurių klientų teigimu, jų CTR (angl. click through rate) bei konversijų rodikliai, įdiegus mūsų sprendimą, vidutiniškai padidėjo tris kartus“, – tvirtina „LupaSearch“ vadovė.

 

Kaip skelbia „European Search Awards 2024“ organizatoriai, lietuvių startuolis „LupaSearch“ ne tik daug pasiekė per trumpą laiką, kad iš esmės transformuotų elektroninės prekybos paieškos sritį, bet ir išsiskiria savo filosofija, kuri neapsiriboja vien dėmesiu techniniam sprendimui – vertinamas ir žmogiškas ryšys.

Geografinę plėtrą įsivardijusi kaip vieną artimiausių tikslų, „LupaSearch“ komanda įsitikinusi, kad tai – tik dar didesnių pasiekimų pradžia.

 

„Jau užmegzti ryšiai su pagrindiniais rinkos žaidėjais ir vyksta derybos su keliomis didelėmis pasaulio kompanijomis. Tai nuteikia optimistiškai ir suteikia daugiau motyvacijos dar atkakliau dirbti bei tobulinti sukurtą įrankį“, – pabrėžė „LupaSerch“ vadovė.

„European Search Awards 2024“ kasmet renka geriausius Europoje sprendimus, skatinančius paieškos sistemų efektyvumą ir demonstruojančius geriausius skaitmeninės rinkodaros rezultatus. Šių metų geriausieji bus apdovanoti Prahoje gegužės 23 d. vyksiančioje ceremonijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai (1)