„OpenAI“ pristato ilgai lauktą ChatGPT balso asistentą  ()

„OpenAI“ pradėjo diegti patobulintą balso režimo funkciją „ChatGPT Plus“ abonentams ir „ChatGPT Team for Business“ naudotojams.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Franz26 (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/illustrations/ai-generated-chatgpt-chatbot-8177861/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „Bloomberg“, „Enterprise“ ir „Edu“ planų naudotojams ši funkcija bus pradėta teikti kitą savaitę.

Pirmą kartą ši funkcija, galinti balsu reaguoti į rašytines ir vaizdines naudotojų užuominas, buvo pristatyta gegužės mėn. Tačiau bendrovė nusprendė atidėti jos paleidimą keliems mėnesiams, nes buvo nustatyta tam tikrų galimų saugumo problemų.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4317 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Nepaisant to, funkcija tapo prieinama ribotam „ChatGPT Plus“ klientų skaičiui jau liepos mėn.

Bendrovė „OpenAI“ teigė, kad, išplečiant naujos galimybės diegimą, ji pridės dar penkis skirtingus balsus, taigi iš viso jų bus devyni.

Kartu balso asistentas negalės imituoti kitų žmonių kalbos ir taip kurti klastočių.

Taip pat saugumo sumetimais buvo pridėti filtrai, kad algoritmas galėtų aptikti ir atmesti kai kuriuos prašymus sukurti muziką ar kitų formų autorių teisėmis saugomą garsą.

 

„Bloomberg“ pažymi, kad „ChatGPT“ balso asistentas, deja, negaus daugelio funkcijų, apie kurias iš pradžių skelbė „OpenAI“.

Visų pirma šiuo metu nėra anksčiau paskelbtos kompiuterinės regos funkcijos, leidžiančios naudotojo išmaniojo telefono kamerai sąveikauti su pokalbių robotu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslotaskas.lt
Mokslotaskas.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()