„Google Currents“ nuo šiol prieinamas visiems „Android“ vartotojams (Video)  (2)

Operacinei sistemai „Android“ skirta programa „Google Currents“, kuria vartotojai gali skaityti internetinius el. žurnalus, neseniai buvo gana rimtai atnaujinta ir nuo šiol prieinama visiems, besinaudojantiems „Android“ operacine sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google Currents“ pirmą kartą pasirodė 2011 m. gruodžio mėnesį ir buvo platinama tik JAV teritorijoje. Per tą laiką per šią programą ėmė publikuotis apie 400 didelių ir 14 000 smulkių leidinių. Gera naujiena – nuo šiol šiuos leidinius gali skaityti „Android“ vartotojai visame pasaulyje.

Po to, kai programa tapo prieinama JAV, vartotojai paprašė, jog mes padarytume ją prieinamą ir kitose šalyse. Nuo šiandien tie vartotojai, kurie įsidiegs Google Currents 1.1 savo Android įrenginyje, galės skaityti laikraščius, žurnalus ir kitas publikacijas, kurios yra šioje tarnyboje“, – pranešė „Google“ atstovai.

Iš karto po to, kai programa tapo prieinama „Android“ įrenginių savininkams, kai kurie leidiniai, kurie yra už Š. Amerikos ribų, pradėjo publikuoti savo žurnalus „Google Currents“ sistemoje: britų „The Guardian“, italų „LaStampa“, vokiečių „Financial Times Deutschland“, australų „ABC News“, šveicarų „Neue Zürcher Zeitung“ ir indų „Hindustan Times“.

Be to, „Google“ pridėjo funkciją, kuria vartotojai galės skaityti užsienio leidinius savo gimtąja kalba. Tai tapo įmanoma, į programą integravus „Google Translate“ funkcionalumą. Šiuo metu funkcija leidžia automatiškai išversti publikacijas į vieną iš 38 palaikomų kalbų. Kūrėjų teigimu, „Google Currents 1.1“ taip pat integruota galimybė skaityti leidinį „offline“ režimu, t. y. parsisiuntus informaciją į kompiuterį ir atsijungus nuo interneto.

Programa suderinama su visais įrenginiais, kurie valdomi „Android 2.2“ arba naujesnės operacinės sistemos versijos. Šiuo metu „Google Currents 1.1“ prieinamas per el. parduotuvę „Google Play“.

  • Parsisiųsti Google Currents: nuoroda

Daugiau apie šią paslaugą žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)