„Audacity 2.0.2“: nemokamas garso failų redaktorius  (2)

Pasirodė nauja nemokamos ir gana kompaktiškos garso failų redagavimo programos „Audacity“ versija. Šis įrankis turėtų patikti tiems, kas mėgsta kompiuteriu kurti ar redaguoti garso takelius ir tuo pačiu turi ribotą finansinį biudžetą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atnaujinimas ištaisė klaidas, rastas po 2.0.1 debiuto. Programa turi gana didelį instrumentų arsenalą, skirtą garso redagavimui; tarp jų galima paminėti žemų dažnių padidinimo efektą, garso lygio sulyginimą kompresoriumi, sustiprinimo efektus bei garso lygio normalizavimą, integruotus efektus, tokius, kaip „Echo“, „Wahwah“ ir t. t. Garso redaktorius gali pavirsti į daugelio takelių studiją, įrašyti garsą iš daugelio kanalų (maksimalus skaičius – 16), jei tik tai leidžia garso plokštė. Programoje yra ir daugelio balsų „ekvalaizeris“.

Antroje versijoje galima rasti patobulinimus, kurie buvo kurti „1.3 Beta“ versijų pagrindu. Iš labiausiai pastebimų naujovių galima paminėti automatinį atstatymą po programos „pakibimų“, naują instrumentų juostą, visišką FLAC failų palaikymą, patobulintus efektus („Equalization“, „Noise Removal“ ir „Normalize“).

„Audacity“ platinamas nemokamai, palaikomos operacinės sistemos „Windows“, „Mac OS X“ ir „Linux“. Savo ruožtu, pats diegimo failas užima vos 4,1 MB, kartu pati programa taip pat nėra godi sisteminiams resursams.

  • Atsisiųsti Audacity 2.0.2 iš oficialaus kūrėjų puslapio: nuoroda
FACEIT. LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(46)
(7)
(37)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: