„Imo.im“ – internetinių pokalbių tarnybos vienoje vietoje  (7)

Visi mūsų atliekami darbai, naudojamos programos pamažu keliasi į „debesis“. Vis dėlto, bendravimo tarnybos su šiuo progresu nespėja. Retas mūsų per „Skype“, „Imo.im, „MSN“ ir kt. su draugais susirašinėja tiesiog naršyklėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naudotis keliomis bendravimo tarnybomis vienu metu būna sudėtinga ir nepatogu. Taip pat daugelis net nežino, kad norint naudotis „Skype“ nebūtina diegti programos. Šias problemas gali padėti išspręsti „Imo.im“. Šiandien ištyrinėsime šį nuostabų debesų kompiuterijos produktą. „Imo.im“ – debesų kompiuterijos produktas, padėsiantis valdyti daugelį bendravimo tarnybų vienoje vietoje. „Imo.im“ suteikia galimybę naudotis 11 bendravimo tarnybų vienu metu: „Skype“, „MSN“, „Google Talk“, „Aim“, „Yahoo“, „FaceBook“ ir t.t. „Imo.im“ veiks ir įmonėse, kurios blokuoja bendravimo tarnybas. Norint prisijungti prie bendravimo tarnybos, nebūtina registracija į „Imo.im“ tinklą, užtenka spustelėti norimą tarnybą ir suvesti prisijungimo duomenis. „Imo.im“ akimirksniu prisijungs prie norimos bendravimo tarnybos. Naudojantis „Imo.im“, gali pasirodyti, kad naudojiesi tikra „windowsine“ programa: iššokantys darbalaukio pranešimai, garsai (kuriuos galite keisti savo nuožiūra). Labiausiai nustebina, kad visas bendravimo tarnybas galima patogiai valdyti iš vieno lango. Su „Imo.im“ galėsite susirašinėti, skambinti, siųsti failus, keisti būseną, žaisti žaidimus, kurti grupes... „Imo.im“ veiks visose operacinėse sistemose. Šią nemokamą tarnybą gali išbandyti kiekvienas.

„Imo.im“ suteikia įdomią galimybę siųsti trumpas balso žinutes, vietoj nuobodaus rašymo. Naudodamiesi „Imo.im“ į siunčiamas žinutes galėsite įdėti ir „šypsenėles“. Naudodami „Imo.im“ galėsite ne tik susirašinėti savo mėgstamiausiuose bendravimo tinkluose, bet ir skambinti.

Kuo „Imo.im“ geresnis už kitas panašias tarnybas

Paieškoję internete, galite rasti daug „Imo.im“ alternatyvų. Vienos iš jų „draugauja“ tik su keliomis bendravimo tarnybos, kitos, pavyzdžiui, „Ebuddy“, kuri beveik prilygsta „Imo.im“. Vis dėlto, nerasite tokios, kuri palaiko daugiau bendravimo tarnybų negu „Imo.im“. Nepavyko rasti kitos tarnybos, kuri palaikytų populiariausią Lietuvoje bendravimo tarnybą „Skype“.

„Imo.im“ ir „debesys“

Kuo susijęs „Imo.im“ ir „debesys“? Visa „Imo.im“ sistema yra pagrįsta ne kuo kitu, o debesų technologijomis. Iš bet kurio pasaulio kampelio, bet kokia operacine sistema galėsite naudotis visomis „Imo.im“ galimybėmis.

Išvados

„Imo.im“ sėkmingai naudoju jau keletą metų. Nepavyko rasti patogesnio įrankio bendravimo tarnyboms valdyti. Norint naudotis „Imo.im“, nereikia diegti į kompiuterį jokių programų, užtenka naršyklės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tinklaraštis "įDebesis"
Tinklaraštis
Autoriai: Karolis Vyčius
(1)
(0)
(1)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: