Pristatytas planšetas profesionaliam naudojimui  (5)

Šiuo metu planšetinių kompiuterių gamintojai varžosi, siūlydami naudotojams vis didesnes ekranų skiriamąsias gebas ir vidinių elementų našumą, tačiau tokiai konkurencinei kovai pasirašo tikrai ne visi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo atveju omeny turima profesionali rinka, kur svarbiausia įrangos savybė yra ne pasiekiami našumo rezultatai, o įrenginio patvarumas, kuris leidžia dirbti net ir sudėtingomis sąlygomis. Atsaku į šį poreikį galėtų būti naujasis „Arbor Gladius“ planšetinis kompiuteris, kuris turėtų patenkinti net ir reikliausių naudotojų poreikius.

Šis modelis turi 10,4 colių AFFS+ TFT LCD 1024×768 pikselių skiriamosios gebos ekraną, dėl kurio didelio (brangiausia versija su 800 bitų) ryškumo lengvai įskaitomas net ir labai ryškioje saulėje. Techninė įrenginio specifikacijoje – keturių branduolių, 1,83 GHz taktinio dažnio Intel Celeron N2930 procesorius, 2-8 GB (priklausomai nuo pasirinkto modelio) RAM atminties, RFID modulis, NFC, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, LTE, 32 GB flash atmintis, microSD atminties kortelių išplėtimo lizdas, 1880 mAh nuolatinis akumuliatorius, 2500 mAh keičiama baterija bei 5 MP kamera. Matmenys: 205 x 294 x 25 mm ir veikia „Windows 10“ operacinės sistemos pagrindu.

Žinoma, pagrindinis naujo planšetinio kompiuterio elementas yra jo korpusas, kuris buvo atitinkamai sustiprintas taip, kad atlaikytų kritimą iš 1,2 metro aukščio, ekstremalias temperatūras, dulkes bei lietų. Planšetinio kompiuterio korpuso patvarumą patvirtina IP54 standartas. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į šoninį skydelį, kuriuo galima valdyti įrenginį fiziniais mygtukais. Tai gali būti itin naudinga funkcija lyjant arba esant būtinybei užsidėti pirštines.

Deja, „Arbor Gladius“ nėra pigus; jo silpniausia versija kainuoja 1612 dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: