Startuoja filmuotų patarimų portalas  (5)

Šiandien startuoja naujas internetinis portalas eguru.lt, kuriame patalpintuose video siužetuose gyvenimo būdo, karjeros, sveikatos, grožio, buities ir kitų sričių klausimais patarinės ir idėjomis nemokamai dalinsis įvairių sričių ekspertai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak portalo idėjos autorės Linos Pliūraitės, netradicinio „EGURU“ internetinio projekto vienas iš pagrindinių tikslų yra suvesti paslaugų ar produktų teikėjus su vartototojais, pačių vartotojų iniciatyva.

„Kuomet pačių veiksmingiausių rinkodaros priemonių bei reklamos sprendimų įgyvendinimo kanalais vis dažniau tampa interneto erdvės, šis pirmasis tokio pobūdžio projektas Baltijos šalyse atvers naujas reklamos komunikacijos galimybes”, - teigia L. Pliūraitė.

Anot jos, „EGURU“ projektas apjungs efektyvią reklamos komunikaciją bei realią naudą interneto vartotojams.

„Besidomintys interneto vartotojai nemokamai galės gauti patarimus ir pamokas įvariais gyvenimo klausimais iš ekspertų bei savo srities profesionalų, o verslo bei specialistų žinia pasieks tikrai tikslines auditorijas“, - teigia projekto sumanytoja L. Pliūraitė.

Pasak jos, pagrindinė „EGURU“ auditorija – savarankiški ir aktyvūs didžiųjų šalies miestų gyventojai. Per ateinančius metus svetainėje ketinama sulaukti apie 1,1 mln. apsilankymų, o ateityje planuojama plėtra ir kaimyninėse šalyse.

„Vartotojai bus ne tik pasyvūs stebėtojai, bet ir patys galės koreguoti portalo turinį siūlydami savo temas ar ekspertus“, - teigia L. Pliūraitė.

„EGURU“ projekto komandą sudaro idėjos autorė Lina Pliūraitė, jos kolegė Giedrė Stabingytė, turinčios daugiau nei 6 metų patirtį reklamos ir komunikacijos srityje bei kiti rinkodaros, komunikacijos, IT, žmogiškųjų išteklių ir kitų sričių specialistai.

Per šiuos metus svetainėje eguru.lt ketinama patalpinti 800 filmukų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: vtv.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: