„Jie dauginasi kaip bepročiai! Šis triukas išgelbėjo namus“  ()

Nepaisant nepastebimo dydžio, žala, kurią jie gali padaryti, gali būti didelė.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Jason Briscoe (Unsplash License) | https://unsplash.com/photos/white-over-the-range-oven-GliaHAJ3_5A

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip atsikratyti maisto kandžių iš virtuvės ir drabužių spintos? Nepaisant nepastebimo dydžio, žala, kurią jie gali padaryti, gali būti didelė. Norėdami su jais susidoroti, naudokite aliuminio foliją.

Kandys yra dažna problema. Atsikratyti jų dažnai yra nemenkas žygdarbis. Šie vabzdžiai dauginasi itin greitai, todėl neturėtume delsti imtis veiksmų.

[Vokietija] Įspūdingas šviestuvas tik 45,99€. Puikus namams ir darbo vietai („Andoer HD-M2X“)
1381

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Išvarysite nekviestus svečius pasitelkdami į pagalbą foliją su specialiu užpildu. Tai intensyvūs kvapai, tokie kaip: levandų, mėtų, lauro lapų, vanilės, anyžių, citrinų, citrinžolės, šalavijų, gvazdikėlių ir kvapiųjų pipirų. Nuplėškite gabalėlį folijos, susukite vieną iš anksčiau minėtų produktų į foliją ir padėkite ant lentynos.

 

Nepamirškite reguliariai keisti folijos rutuliukų, nes laikui bėgant kvapas gali tapti ne toks intensyvus, todėl sumažės folijos rutuliukų efektyvumas.

Jei po ranka neturite aliuminio folijos, dar ne viskas prarasta. Muilas taip pat puikiai tinka kandžių šalinimui. Tiesiog padalinkite muilą į dalis ir padėkite į drabužių spintos lentynas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()