Šiems produktams neturėtumėte taupyti. „Jie negali būti pigūs“ ()
Perskaičiuoti kainą.

© Squirrel_photos (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/supermarket-shelf-blur-yogurt-milk-4052658/
Prisijunk prie technologijos.lt komandos!
Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.
Sudomino? Užpildyk šią anketą!
Taupyti nėra blogai, tačiau taupymas ne visada pasiteisina, ypač kai kalbama apie maisto produktus, rašo Hochu.ua.
„Ukr.Media“ nurodė šešių kategorijų produktus, kuriuos perkant niekada nereikėtų taupyti.
Mėsa
Rinkitės natūralią mėsą, atsisakykite pusgaminių, dešrų ir dešrelių. Kartais pusgaminiai gali atrodyti pigesni, tačiau perskaičiavus į mėsos kainą gali paaiškėti, kad jūsų mėgstama dešra pasirodys dar brangesnė, o mėsos joje praktiškai nėra.
|
Sezoniniai vaisiai ir daržovės
Rinkitės skaniai kvepiančius ir skanius sezoninius vaisius ir daržoves. Negailėkite pinigų kokybiškiems ūkiuose užaugintiems produktams, nes būtent jie duoda daugiausiai naudos.
Pienas
Nereikėtų taupyti pienui ir pieno produktams. Rinkitės patikimus prekių ženklus ir pirmenybę teikite natūraliam pienui.
Sūris
Sūris yra vertingas produktas, kuriame gausu kalcio ir baltymų. Neturėtumėte jo keisti pigiais varškės produktais, kuriuose yra augalinių riebalų. Tikrą sūrį geriau pirkti rečiau, tačiau jis turėtų būti kokybiškas.
Alyvuogių aliejus
Tikras alyvuogių aliejus negali būti pigus, nes jam pagaminti reikia daug alyvuogių. Rinkitės alyvuogių aliejų tamsaus stiklo butelyje ir venkite pigių klastočių.
Brangūs saldumynai
Turėtume susitaikyti su tuo, kad saldumynų kasdien nevartojame. Todėl geriau rinktis kokybiškus ir brangius variantus. Todėl geriau rinktis kokybiškus ir brangius variantus. Tai kaip su sūriu – saldumynus geriau valgyti rečiau, bet žinoti, kad juose yra kokybiško šokolado.
Straipsnis yra informacinio pobūdžio. Prieš priimdami sprendimą pasikonsultuokite su specialistu.