Geriausia pasaulyje 2017 m. bevielė mobili Bluetooth kolonėlė? Už ką apdovanota „JBL Pulse 3“ su daugiaspalve 360° vizualika ir vandeniui atspariu dizainu (Video)  (3)

Modernaus gyvenimo būdo mėgėjams šiais laikai jau nebeužtenka vien tik kokybišką muziką skleidžiančios garso technikos. Tai žinoma yra labai svarbu, bet nemažiau reikšmės suteikia ir modernaus dizaino įrenginys, kuris yra lengvai prijungiamas ir susiejamas su kitais įrenginiais bei atrodo šauniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tokia yra „JBL Pulse 3“ bevielė mobili „Bluetooth“ kolonėlė, kuri išsiskiria savo daugiaspalve 360 laipsnių vizualika ir vandeniui atspariu dizainu.

Ši kolonėlė skleidžia garsą į visas 360 laipsnių kryptis, o šviesos efektus užtikrina LED šviesos diodai. Įmontuotos įkraunamos 6000 mAh baterijos pilnai užtenka iki 12 valandų nepertraukiamos muzikos grojimui, o IPX7 standartas užtikrina, kad „JBL Pulse 3“ turi neperšlampą korpusą.

„JBL Pulse 3“ puikiai tinka klausytis muzikos paplūdimyje, prie baseino ar netgi jame.

Su „JBL Connect“ technologija, bevieliu ryšiu galima susieti daugiau kaip 100 kolonėlių, tad vakarėlis garantuotas. „JBL Pulse 3“ garsiakalbiai taip sukurti, kad visiškai neskleidžia triukšmo ir aido, tad skleidžiamas garsas yra visiškai švarus. O tiesiog papurčius „JBL Pulse 3“ kolonėlę, ją sinchronizuosite su kitomis „JBL Pulse 3“ kolonėlėmis. Valdyti muziką bei spalvų paletę galima išmaniojo telefono pagalba įdiegus „JBL Connect“ programėlę.

Įvertinus visas inovacijas, ši puiki „JBL Pulse 3“ kolonėlė susilaukė ir tarptautinio pripažinimo. Vokietijoje įsikūrusi „Red Dot“ dizaino komanda įteikdama apdovanojimą už geriausią dizaino sprendimą, teigė, kad „JBL Pulse 3“ kolonėlė suteikia daugiau malonumo bei gyvumo mūsų gyvenime. Tai įdealus pasirinkimas ne tik bendrauti mėgstantiems žmonėms, bet ir tiems, kurie mėgsta klausytis muzikos bet kur ir bet kada“.

Sunku būtų nesutinkti su argumentuotais specialistų komentarais - akivaizdu, kad tai išskirtinis ir dėmesį patraukiantis produktas, ne veltui nominuojamas kaip vienas iš geriausių 2017 m. gaminių. Žinoma, nereikia tikėtis, kad tokio dydžio kolonėlė patenkins tikrų melomanų lūkesčius nepriekaištingai garso kokybei, bet mobilios belaidės kolonėlės tam ir nėra skirtos, tad apie tai neverta ir kalbėti. 

Šią kolonėlę galima įsigyti tiek visame pasaulyje, tiek ir Lietuvoje. Internetinėje parduotuvėje „Skytech.lt“ prestižinė „JBL Pulse 3“ kolonėlė šiuo metu kainuoja 207 eurus. Kaip matyti iš kainų istorijos šios kolonėlės kainą siekė ir 223 eurus.

Palyginimui - angliškame Amazon.co.uk „JBL Pulse 3“ kolonėlė šiuo metu kainuoja apie 226€, o štai JAV rinkoje veikiančioje Amazon.com ją galima įsigyti ir už 140€, tačiau prisidės siuntimo išlaidos ir mokesčiai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai (3)