Super akcija! Su kuponu net 50€ pigiau pirkėjų giriamos ausinės: „esu muzikos kūrėjas ir po metų naudojimo sakau užtikrintai - pačios geriausios OneOdio ausinės, fantastiški žemi tonai“ (Video, „OneOdio A11“ atsiliepimai)  ()

Specialus kuponas

Tik 20,93€ - įprastai kainuoja 98€

Saugus pristatymas

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„OneOdio A11“ ausinės

70,95€ -50,02€ 70,95€

20,93€

Imu!

 

Kuponas: A11PD

į Lietuvą pristatys per 15-20 d.d.

Visus mokesčius sutvarko OneOdio

 

Šiuo metu parduodami juodos spalvos ausinių modeliai.Ir kaina yra įspūdingai žema.

Pirkėjai ir apžvalgininkai šias Bluetooth 5.0 ir 3.5mm jungtį turinčias ausines vadina „geriausiomis biudžetinėmis ausinėmis.“

Štai pora pirkėjų atsiliepimų, kurie geriausiai atspindi bendras nuotaikas:

OneOdio A11 ausines naudoju porą savaičių ir jos gerokai viršijo mano lūkesčius. Garso kokybė labai gera ir daugybė kokybiškų žemų tonų. Jokio foninio triukšmo prie maksimalaus garso. Jis išlieka labai švarus. Labai rekomenduoju šias ausines visiems, kurie nori už mažiausią kainą gauti kokybišką produktą.

Šias ausines aš naudoju jau visus metus. Turiu ir kitų OneOdio kompanijos ausinių, bet šitos yra pačios geriausios iš viso jų asortimento. Esu muzikos kūrėjas, didžėjus, ir turiu pasakyti, kad OneOdio A11 mane džiugino visus šiuos metus. Nors kaina ypatingai žema ir kai kurie pasakytų, kad už tai neįmanoma gauti gerų ausinių, bet patikėkite - Jūs klystate. Galima ir OneOdio A11 tai įrodo. Ypatingai geri žemi tonai. Gamintojas čia jiems skiria labai didelį dėmesį. Dabar žemus tonus į garso takelį dedu tik su šiomis ausinėmis. Itin komfortiškos, kas man ilgai su muzika dirbančiam svarbu. Labai rekomenduoju šias ausines visiems, kuriems reikia komforto, mėgsta kokybišką muziką, gerus žemus tonus, gerą garso izoliaciją. Tiesiog geriausios OneOdio ausinės, kokias esu bandęs.

Kompanija būtent ir pabrėžia „OneOdio A11“ užtikrinamą maksimaliai gerą garso kokybę, kokią tik galima gauti už tokią kainą.

Papildomai sustiprinti žemi tonai, kas patinka absoliučiai daugumai pirkėjų ir apžvalgininkų.

„OneOdio A11“ ausinėse taip pat įdiegtas mikrofonas bei cVc 8.0 techninis sprendimas, dėl ko pokalbių metų blokuojami aplinkos garsai ir pokalbiai tampa kokybiškesni.

„OneOdio A11“ ausines galima naudoti tiek prijungus per 3.5mm jungtį, su pakuotėje esančiu laidu.

Arba su įrenginiais poruoti belaidžiu Bluetooth 5.0 ryšiu. Duomenys perduodami iki 10 metrų atstumu. O energiją ausinėms tiekia integruota ir įkraunama 450mAh talpos baterija, kurios energijos klausytis muzikai užteks iki 24 val.

„OneOdio A11“ yra puikios kokybės ir šiuo metu stebėtinai žemos kainos ausinės. Itin giriamos pirkėjų ir apžvalgininkų.

Štai dar viena labai išsami „OneOdio A11“ ausinių apžvalga, kurios autorius teigia:

„Hi-Fi įspūdingas garsas, geriausios žemų tonų ausinės iki 40 dolerių, apskritai geriausios biudžetinės ausinės.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()