[Mažiausia kaina!] Net 250€ pigiau Technologijos.lt išbandytas ir rekomenduojamas puikus el. dviratis (Kuponas, Video, „BEZIOR M1“)  ()

Super gera kaina!

Kuponas

Ribotas kiekis

Iš Vokietijos sandėlio

Išbandyta ir rekomenduojama technologijos.lt


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BEZIOR M1“ el. dviratis

2055,99€ -1418,64€ 2055,99€

637,35€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: FFBZM1

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: šiuo metu šie el. dviračiai parduodami už puikią kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad sutvarkyti visi mokesčiai ir greitas pristatymas į Lietuvą.

„BEZIOR M1“ el. dviratį praėjusią išbandėme ir mes. Išsamią „BEZIOR M1“ apžvalgą galite paskaityti čia.

Tai labai kokybiškas dviratis ir šiuo metu parduodamas beveik 250€, palyginus su tuo metu, kai buvo paskelbta apžvalga - tad išties įspūdinga nuolaida! 

Paskubėkite pasinaudoti tokia proga, nes dviračių kiekis ribotas.

„BEZIOR M1“ yra 250W galios, su išimama 48V 12.5Ah baterija, vienu įkrovimu net iki 120 km, 27,5 colių ratai, daugybė gerai perjungiamų Shimano pavarų, diskiniai stabdžiai priekyje ir gale, tvirtas aliuminio rėmas - atlaiko iki 120 kg apkrovas.

Čia dar verta pažymėti ir tai, kad su „BEZIOR M1“ dviračiu galima važinėtis nuo -10 iki +45C temperatūroje. 

Taip pat dviratis atitinka IP54 standartą, tad yra atsparus dulkėms ir lietui. Žinoma, per dideles vandens balas važinėti nerekomenduojama, tačiau netikėtai užklupto lietaus jis nebijo.

„BEZIOR M1“ priekyje turi LED žibintą. Šviečia normaliai, iki keleto metrų. Toks standartinis variantas.

Priekinis ratas su amortizuojančia šake. Geras dalykas važinėjant nelygiais keliais, sumažinamas nelygumų ir smūgių pojūtis.

Itin tvirtas aliuminio rėmas, gražus dizainas. Pats dviratis sveria 30 kg. Kaip elektriniam dviračiui, normalus svoris.

Esant 185 cm ūgio ir 80 kg svorio dviračio aukštis bei dydis yra pats tas. Iki 13-14 metų paaugliams jis gali būti per didelis, tačiau vyresniems žmonėms tikrai tiks.

Vairo aukštis nėra reguliuojamas, tačiau balnelio aukštis jau reguliuojamas, tad su šiuo dviračiu gali važinėtis ir iki 200 cm ūgio žmogus. Juolab, kad dviratis atlaiko iki 120 kg apkrovas.

Dar verta pažymėti, kad „BEZIOR M1“ palaiko keletą važiavimo režimų, tačiau tai yra tas dviratis, kai reikia nuolat minti pedalus - tada aktyvuojasi elektros variklis ir padeda važiuoti. Vien elektros varikliu su šiuo dviračiu važiuoti nepavyks.

Jei mėgstate važinėtis dviračiu, bet tą daryti taip, kad per nugarą upeliu nebėgtų prakaitas ir į įkalnes užvažiuoti taip, kad aplinkiniai nesuprastų, kaip taip įmanoma - patikėkite, kai lengvai mindamas pedalus ir visiškai atsipūtęs su „BEZIOR M1“ važiavau į kalnus, tai aplinkiniai žiūrėjo ir nesuprato, kas čia vyksta - tada toks el. variklio energijos naudojimo sprendimas Jums yra pats tas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(9)
(-5)

Komentarai ()