Net 200€ pigiau nei Lietuvoje tatuiruočių trafaretų perkėlimo mašinos - kopijuokliai: super daikčiukas norintiems ir darantiems tatuiruotes (Video)  ()

Puiki kaina

Galioja iki 2022-10-31

Iš Vokietijos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Tatuiruotės trafaretų perkėlimo mašina - kopijuoklis

299,53$ -200$ 299,53$

99,53$

Imu!

iš Vokietijos

59%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 4-6 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šiuo metu šiuos profesionalus kopijuoklius Cafago parduoda už labai gerą kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio. Tad sutvarkyti visi mokesčiai ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad perkant doleriais kainos yra mažesnės, nei eurais!

Taip pat tokie patys aparatai Lietuvoje kainuoja nuo 290€, tad kainų skirtumai milžiniški.

Štai šiame Video parodoma, kaip darbuotis su šiuo įrenginiu:

Kas čia per įrenginys ir ką jis sugeba?

Tatuiruotės trafaretų perkėlimo mašina - lengvai ir greitai galite nukopijuoti dizainą, piešinį ant perdavimo popieriaus. Ši tatuiruočių perdavimo mašina gali padėti efektyviai ir tiksliai atlikti tatuiruotes.

Norint, kad perkėlimo efektas būtų geresnis, mašina turėtų pailsėti keletą minučių po 1–2 lapų perkėlimo.  Norėdami pratęsti mašinos ilgaamžiškumą, po naudojimo leiskite mašinai atvėsti.

Šis įrenginys jungiamas į 220V elektros tinklą ir naudoja specialų popierių. Jo galima lengvai nusipirkti ir Lietuvoje esančiose parduotuvėse. Naudojamas A4 formato dydžio lapas.

Profesionalus tatuiruočių kopijavimo aparatas leidžia greitai ir efektyviai nukopijuoti piešinius ant trafaretinio popieriaus vos keliais paprastais veiksmais. Galėsite puikiai ir be klaidų nukopijuoti savo norimo piešinio dizainą ant odos.

Lengvas ir greitas perkėlimas - vos per 1 min. galima turėti gražią piktogramą ir paveikslėlį, greitai padaryti profesionalią ir ryškią tatuiruotę, kurios norite. Ši mašina padės jums greičiau ir patogiau pasidaryti gražių tatuiruočių.

Įperkamas įrenginys - nereikia keisti dalių ir nereikia rašalo, tatuiruočių trafaretinis kopijavimo aparatas, kuriame nėra lempučių, cilindrų ar kaitinimo elementų, yra ekonomiškesnis nei kitos tradicinės tatuiravimo mašinos.

Patogūs nustatymai - yra keli mygtukai/klavišai skirtingoms funkcijoms, galite pasirinkti kopijavimo būdus, gilumą ir pan., o tai labai patogu ir funkcionalu. Du šviesos indikatoriai, maitinimo lemputė rodo, kai mašina pradeda veikti, klaidos lemputė rodo, kad mašinoje kažkas negerai.

Šis kopijuoklis sukurtas specialiai tatuiruočių meistrams. Lengvas, paprastas, patikimas kopijavimo aparatas.

Žemiau dar keli Video ir aparato Foto:

   
Rekordinė kaina!

Portabili tatuiruotės trafaretų perkėlimo mašina - kopijuoklis

249,83$ -150$ 249,83$

99,83$

Imu!

iš Vokietijos

60%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 4-6 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Šiuo atveju turime portabilų kopijuoklį, kuris yra dar kompaktiškesnis ir lengvesnis.

Tačiau iš esmės tai tai yra lygiai toks pats įrenginys, kaip ir aukščiau aptartas modelis. Savo savybėmis ir galimybėmis yra visiškai analogiškas. Tik kompaktiškesnis ir lengvesnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()