Neregėtų galimybių robotas už specialią kainą: 5in1 tipo įrenginys netgi pats išsiplauna šluostes ir jas išdžiovina! (Video, „ROIDMI EVA“)  ()

„ROIDMI“, „Xiaomi“ ekosistemos kompanija, šiais metais pristatė naujausią robotą - „ROIDMI EVA“. Neregėtų galimybių įrenginys ir už specialią kainą. Pasižiūrėkime įdėmiau, ką gi jis sugeba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  • Šiuo metu šį unikalių gebėjimų robotą galite įsigyti Lietuvoje - 697€.
  • Greitas pristatymas, 2 metų garantija.

„ROIDMI EVA“ yra labai giriamas daugelio technikos ekspertų ir jau pritraukė daugybės vartotojų dėmesį.

Nuo tada, kai „ROIDMI EVA“ buvo oficialiai pristatytas Indiegogo platformoje, kompanija su šiuo robotu pasiekė net 5127% sutelktinio finansavimo tikslą, o tai yra neprilygstama technologijų sektoriuje ir robotų dulkių siurblių pramonėje.

Remdamasi naujausiomis technologijomis ir inžineriniais pasiekimais, kompanija pristatė, kaip ji tvirtina, pirmąjį tokį robotą pasaulyje.

Iš esmės, tai yra 5in1 tipo robotas, kuris: šluoja, siurbia ir plauna; automatiškai dulkes išsiurbia į atliekų surinkimo stotelę; pats išsiplauna šluostes ir jas išdžiovina; slopina bakterijų ir pelėsių dauginimąsi ir kt.

Tai yra pažangiausias ir funkcionaliausias robotas, kokį tik kompanija yra sukūrusi

Super plačiu funkcionalumu pasižymintis „ROIDMI EVA“ turi universalią namų bazę, kurioje yra du talpos bakai (3,6l švariam vandeniui, o kitas 4l atliekoms) ir 3 litrų talpos uždara talpa su dulkių maišeliu, kuriame sutelpa per 60 dienų surinktos atliekos.

Kai robotas baigs valyti namus, namų stotis automatiškai išplaus ir išdžiovins šluostes, bei ištuštins dulkių talpą.

Jame taip pat yra spalvotas informacinis LED ekranas, kuriame realiuoju laiku rodoma plovimo ir džiovinimo būsena, kad galėtumėte sužinoti, ką robotas daro.

Be to, galybė funkcijų palaikantis „ROIDMI EVA“ gali greitai išdžiovinti šluostes, pasitelkęs turbininį vėją, kad šluostės būtų sausos ir taip būtų išvengta nemalonių kvapų ir bakterijų.

„ROIDMI EVA“ vartotojui siūlo itin draugišką patirtį, nes roboto naudotojams nereikia nuolat valyti dulkių surinkimo dėžutės ar plauti šluosčių.

„ROIDMI EVA“ pradėjo visiškai naują universalią robotų kategoriją, kurios taip trūko rinkoje.

Tai realiai daro namų valymą maksimaliai autonominį ir be papildomo žmogaus įsikišimo.

Tradicinis dulkių siurblys robotas, kuriame dažnai pačiam reikia ištuštinti atliekų dėžutę bei šluostes plauti rankomis, taps nebereikalingas. „ROIDMI EVA“ viską padaro pats.

„ROIDMI EVA“ pasižymi ir galingu plovimu bei siurbimu. Jis palaiko 5 namų valymo režimus: automatinis grindų plovimas ir šluosčių išsiplovimas po darbo; automatinis sausas siurbimas ir atliekų ištuštinimas į maišelį; siurbimas; siurbimas ir plovimas; plovimas.

Smagi ir informatyvi „ROIDMI EVA“ apžvalga lietuvių kalba:

Robotas turi dvi 4 colių dydžio HL šluostes, kurios yra 99,99% antibakterinės. Jos sukasi 180 kartų per minutę, spaudžiant grindis 12N slėgiu, kad imituotų gilų ir kruopštų trynimą rankomis.

Kalbant apie siurbimą, 3200PA siurbimo slėgis leis lengvai susidoroti su buitinėmis atliekomis, nesvarbu, ar tai smulkios dulkės, ar didesnės dalelės.

Ateik ir atsipalaiduok nuo buities darbų ir išlaisvink rankas! Su tokiu šūkiu pristatomas unikalusis „ROIDMI EVA“.

Ir išties. Fantastiškų galimybių robotas, kuris namų tvarkymą padaro ypatingai lengvą. Paskubėkite pasinaudoti proga ir įsigyti šį namų pagalbininką už specialią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()