Jie jau Lietuvoje! Įsigykite rinką drebinančius „Redroad V17“ belaidžius ir „Redroad G10“ robotus dulkių siurblius - tiesiog išskirtiniai techniniai sprendimai (Video)  ()

Išskirtinis „Redroad V17“ belaidis dulkių siurblys sulaukė didžiulio dėmesio. Ir ypatingai dėl pažangiausių technologijų už stebėtinai gerą kainą. Visoje Europoje, JAV ir Azijos šalyse populiarėjanti kompanija pristato ir naujausią „Redroad G10“ robotą. Ir visus šiuos įrenginius jau galite įsigyti Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl „Redroad V17“ yra toks mėgstamas pirkėjų?

  • „Redroad V17“ belaidį dulkių siurblį galite įsigyti Lietuvoje - 195€.
  • Greitas pristatymas, 2 metų garantija.

Dvigubas ritininis šepetys ir didžiulė siurbimo galia

„Redroad V17“ pasižymi belaidžių dulkių segmente pirmaujančiu siurbimu. „Redroad“ variklis dirba esant 125 000 aps./min. ir, dėka optimizuotos ortakio konstrukcijos, sukuria 155AW siurbimo galią bei 26 500Pa siurbimo slėgį, o tokioje kategorijoje, tai yra didžiausias rodiklis. Tad šis siurblys nuo grindų ir storų kilimų susiurbs absoliučiai visas atliekas.

„Redroad V17“ taip pat iškart naudoju 2 volelius. Į standartinį pakuotės turinį įeina 2 kilimų voleliai ir 2 kietų grindų voleliai, kuriuos galite laisvai sujungti 3 skirtingais būdais. Tad juos derinant tarpusavyje galima pasiekti maksimalų kilimų bei kietų grindų valymo efektyvumą.

Tylesnis darbas ir švaresnis oras

Nors „Redroad V17“ yra labai galingas siurblys, tačiau tai nereiškia, kad jis triukšmingas. Netgi priešingai. „Redroad V17“ aprūpintas Mantolo 9 pakopų triukšmo mažinimo sistemą. 65dB garsas vartotojui visiškai netrukdys.

„Redroad“ kompanija šį „Redroad V17“ siurblį tuo pačiu aprūpino dvigubais HEPA filtrais. Oro įsiurbimo angoje yra H12 HEPA filtras, kuris išvalo iš aplinkos įsiurbiamą orą, taip apsaugodamas variklį ir 12 kūgių cikloninę dulkių atskyrimo sistemą 99,97% efektyvumu.

Oro išleidimo anga su H13 HEPA sulaiko iki 0,1 mikrono daleles, įskaitant dulkių erkutes, pelėsių sporas ir žiedadulkes. HEPA filtrai išvalo orą chirurgiškai preciziškai ir taip išvengiama antrinės taršos.

Ilgas veikimo laikas ir universalumas, gilus valymas bet kur ir bet kada

„Redroad V17“ turi įkraunamą 2500 mAh ličio jonų bateriją. Baterija išimama, kas yra pliusas, kaip ir tai, kad Eco režimu siurblys gali veikti 60 minučių ir vienu metu išvalyti 200 m2 plotą.

„Redroad V17“ gali būti naudojamas ne tik namuose. Kiekvienam, turinčiam automobilį, šis galingas siurblys tikrai patiks. Siauras antgalis su LED švietimu gali būti puikiai panaudojamas išvalyti sunkiai pasiekiamiems automobilio salono kampams, dulkių šepetėlis sėdynėms, o platus antgalis su žarna susiurbti atliekoms, esančioms po sėdynėmis.

Nepraleiskite šios akcijos. Palengvinkite gyvenimą savo artimiesiems. Jie tai įvertins.

„Redroad G10“ išskirtinių savybių robotas dulkių siurblys

  • „Redroad G10“ robotą dulkių siurblį galite įsigyti Lietuvoje - 550€.
  • Greitas pristatymas, 2 metų garantija.

Didžiulė galia ir superinės valymo galimybės

„Redroad G10“ yra ne tik super modernaus dizaino, su unikalių galimybių stotele, bet ir aukščiausios kokybės valymo galimybėmis.

40W galios NIDEC bešepetėlinis japoniškas variklis užtikrins ilgaamžį veikimą, o siurbimo slėgio pasirinkimai leis maksimaliai efektyviai išnaudoti šį robotą ir pasiekti geriausią valymo efektą.

„Redroad G10“ palaiko keletą siurbimo slėgio režimų, maksimaliai iki 2800Pa, ko pilnai užteks kokybiškai namų priežiūrai. Visos atliekos keliauja į 450 ml atliekų talpą.

Ypatingai įdomios stotelės ir plovimo galimybės

„Redroad G10“ vienu kartu atlieka sausą siurbimą ir grindų plovimą. Tačiau kiek kitaip, nei įprasti robotai.

Robotas išsiurbia ir išplauna 10 m2 plotą, automatiškai pakelia plovimo šluostę ir grįžta prie stotelės, ten yra išplaunama šluostė, užpildoma talpa švariu vandeniu ir robotas tęsia darbą nuo ten kur baigė.

Tokiu būdu išvengiama kambario grindų antrinės taršos, kai konkrečioje vietoje yra daug nešvarumų ir paskui juos įprastas robotas išnešioja po visą kambarį.

Na o pati stotelė turi 4,5l švaraus vandens ir 4l nešvaraus vandens talpas. Unikalus „Redroad G10“ sprendimas. Viskas puikiai parodoma šiame Video:

Verta pažymėti ir tai, kad plovimo priedas vibruoja 3000 kartų per minutę, dėl ko robotas sugeba išplauti ir įsisenėjusias dėmes.

Kitas svarbus momentas, kad robotas gali vienu metu dirbti ant įvairios dangos. Tai yra, privažiavęs kiliminę dangą automatiškai pakelia tą plovimo priedą ir atlieka tik sausą siurbimą, nuvažiavęs nuo kilimo jį nuleidžia ir toliau tęsia kombinuotą grindų valymą.

Elektrolitinis vandens sterilizavimas

Efektyvus sterilizavimo greitis siekia iki 99,9%, tad nereikia atskirai pirkti bakterijų šalinimo priemonių. Šis procesas neteršiantis ir draugiškas aplinkai.

Lazerinė navigacijos sistema + APP + 5200mAh baterija

Naujos kartos robotas aprūpintas LDS Laser 4.0 lazerine navigacijos sistema bei daugybe jutiklių kliūčių išvengimui, tad tai iš tiesų protingas ir puikiai aplinkoje besiorientuojantis robotas.

Galybė įvairių valdymo funkcijų ir valymo režimų pasirinkimo galimybių yra dedikuotoje APP, kurioje ir matysite patalpų žemėlapius. Palaikomi ir kelių aukštų žemėlapiai.

O kalbant apie bateriją, tai „Redroad G10“ aprūpintas įkraunama 5200mAh baterija, kurios vienu įkrovimu užtenka darbuotis iki 150 min., išvalo iki 180 m2 plotą.

Apibendrinus, „Redroad G10“ - aukščiausios klasės robotas dulkių siurblys. Pasinaudokite proga ir įsigykite tikrą namų tvarkymo pagalbininką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()