Super rinkinukas! Tikrų maisto gurmanų vertinami trečios kartos elektriniai lėto virimo prietaisai ir stulbinamos kainos bei savybių robotai ir belaidžiai siurbliai (Kuponai, Video)  ()

Puikios kainos

Kuponai

Galioja iki 2022-12-31

1) „Ultenic D5S Pro“ - robotas dulkių siurblys su grindų plovimu

2) „Ultenic U11“ - belaidis siurblys su 25kPa siurbimu, antgaliais ir laikymo stotele

3) „BioloMix 1900“ - trečios kartos elektriniai lėto virimo prietaisai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ultenic D5S Pro“ - robotas dulkių siurblys su grindų plovimu

  • Dabar tik 181,29€
  • Kuponas: PD5S
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-10d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

34W; 2200Pa; plauna ir siurbia (abu darbus gali daryti vienu metu); daugybė jutiklių ir žemėlapių piešimas; G-SLAM navigacija; automatinis kiliminės dangos aptikimas ir siurbimo galios padidinimas; įvairūs siurbimo ir plovimo režimai; 2600mAh baterija, vienu įkrovimu 140m2 ploto išvalymas; pilna kontrolė su nuotolinio valdymo pulteliu bei APP; palaiko ir balso asistentus; tik 7.3cm storio, išvalys ir po baldais.

„Ultenic D5S Pro“ išsami apžvalga:

„Ultenic U11“ - belaidis siurblys su 25kPa siurbimu, antgaliais ir laikymo stotele

  • Dabar tik 161,80€
  • Kuponas: PU11
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-10d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

260W bešepetėlinis variklis; 25kPa; 3 siurbimo režimų pasirinkimai; išimama 2000mAh baterija vienu įkrovimu iki 55min.; 4-ių lygių oro filtracija su HEPA filtru, sulaiko 99,99% pačių smulkiausių dalelių; 0,65L atliekų dėžutė; automatinis kiliminės dangos aptikimas ir siurbimo galios padidinimas LED informacinis valdymo ekranas; pakuotėje skirtingi antgaliai pilnai namų priežiūrai, papildomas priedas grindų plovimui; laikymo stotelė.

„Ultenic U11“ praktinis testavimas:

„BioloMix 1900“ - trečios kartos elektriniai lėto virimo prietaisai

  • Dabar tik 55,19€
  • Kuponas: PBM3
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-10d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

1200W; jungiamas į 220V el. tinklą; pilna pakuotė iškart naudoti (su išsamia instrukcija); laikmačiu; preciziškai tiksliu temperatūros pasirinkimu; LED valdymo ekranas ir netgi APP.

Su tokiu daiktu galima iš tikrųjų labai gerai ir patogiai išvirti mėsos produktus ir tą padaryti taip, kad ji išliktų sultinga, minkšta ir puikaus skonio. Su šiuo prietaisu galima išvirti praktiškai bet kokį maisto produktą.

Tai pasiekiama pasitelkus ir maisto produktams vakuumuoti skirtą plėvelę bei patį vakuumavimo įrenginį. Į plėvelę sudedami maisto produktai, prieskoniai, aliejus ir kt, toliau jis yra vakuumuojamas ir įdedamas į verdančio vandens puodą, kur savo darbą padaro „BioloMix“.

Šis įrenginys yra laidu jungiamas į 220V elektros lizdą ir ant didelio ekrano renkamės temperatūrą ir veikimo laiką.

1200W galios „BioloMix“ palaiko iki 95 laipsnių pagal Celsijų temperatūrą ir laikmatį galima nustatyti net iki 99 val. ir 59 min.

„BioloMix“ įrenginys pagamintas iš korozijai atsparaus plieno lydinio ir patį kaitinimo elementą galima reguliuoti pagal puodo gylį - jį nuleisti arba pakelti.

Korpusas dengtas neslystančia plastiko danga ir turime specialiai integruotą segtuką, kad „BioloMix“ tvirtai laikytųsi prikabintas prie puodo.

Įrenginys nuolat palaiko vandens cirkuliaciją ir preciziškai tikslią virimo temperatūrą, ką padaryti su įprasta virykle yra tiesiog neįmanoma. Dėl tokių „BioloMix“ savybių, maisto produktai išverda labai gerai ir išsaugo visas maistingąsias medžiagas bei yra sultingi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()