Specialus rinkinukas! Iš EU fantastiškų kainų ir galimybių belaidžiai siurbliai, robotai ir plovimo šluotos (Kuponai, Video)  ()

Puikios kainos

Kuponai

Galioja iki 2023-01-31

1) „ILIFE W455“ - puikus grindų plovimo robotas

2) „ILIFE G80“ - puikios kainos belaidis dulkių siurblys

3) „Eureka FC3“ - super kainos belaidė grindų plovimo šluota


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ILIFE W455“ - puikus grindų plovimo robotas

  • Dabar tik 214,37€
  • Kuponas: PIW455
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

29W variklis; dvi talpos: 0,85L švariam vandeniui ir 0,9L nešvariam vandeniui; 4 grindų plovimo etapai: drėkina (purškiamas švarus vanduo); volelis grindis šveičia; nešvarumų siurbimas (iki 1000Pa); nubraukimas (grandiklis nuvalo nuo grindų likusią drėgmę, tad nelieka vandens dėmių);

skirtingi valymo režimai; giroskopinė ir integruotos kameros navigacija - viską mato 360 laipsnių kampu, piešia patalpų žemėlapius; gausybė jutiklių; 2900mAh įkraunama baterija, vienu įkrovimu dirba iki 80 min.; vienu užpildymu išplauna iki 60m2 plotą.

valdymas pulteliu, ant korpuso mygtukais, APP ir balso asistentais; labai funkcionali APP - gausybė funkcijų: vandens padavimo, siurbimo, važiavimo greičio, volelio sukimosi greičio ir kt. reguliavimas, tvarkaraščių sudarymas, no-go zonos ir t.t.; robotas tinka plauti įvairaus tipo grindims: plytelėms, parketui ir t.t.

„ILIFE W455“ pristatymo vaizdo įrašas:

„ILIFE W455“ labai išsami apžvalga, kurios autorius šiuo robotu yra itin patenkintas ir garantuoja, jog robotas įveikia ir įsisenėjusias bei uždžiuvusias dėmes:

„ILIFE G80“ - puikios kainos belaidis dulkių siurblys

  • Dabar tik 104,97€
  • Kuponas: PIG80
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

Labai gausi pakuotė, skirtingi antgaliai ir voleliai leis išvalyti visus namus, automobilio saloną ir t.t.; unikali pagrindinė galva: su LED pašvietimu ir šone mini besisukančiu šepetėliu - puikus dalykas valant kambario pakraščius; 250W; 22kPa; 2500 mAh tik per 3,5 val. įkraunama baterija, užtenka iki 45 min.; 4 lygių filtracija su HEPA filtru; LED informacinis/valdymo ekranas; CE, GS, ROHS sertifikatai ir kt.

„ILIFE G80“ išpakavimas ir išbandymas:

„Eureka FC3“ - super kainos belaidė grindų plovimo šluota

  • Dabar tik 67,57€
  • Kuponas: PEFC3
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

40W; per 4,5 val. įkraunama 2200mAh baterija; du valymo režimai - sausas (35 min.) ir drėgnas (25 min.); 230 ml švaraus vandens talpa; vanduo purškiamas priešais šluostes; du atskirai besisukantys pagrindai su šluostėmis (pakuotėje yra papildoma šluosčių pora, viso 4 vnt.); šluostės labai patogiai uždedamos ir nuimamos; LED pašvietimas; CB ir CE sertifikatai.

„Eureka FC3“ apžvalgos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: