Super gera kaina „Xiaomi Mi Band 7 Pro“! „Įvertinus visas jos galimybes ir kainą, tai - geriausia ką galima rasti visoje rinkoje“ (Video, Kuponas, „Xiaomi Mi Band 7 Pro“ atsiliepimai)  ()

Ypatingai gera kaina

Kuponas

Masiškai perkama

Stulbinamai geri pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi Mi Band 7 Pro“ išmanioji apyrankė

86,05€ -20€ 86,06€

66,06€

Imu!

iš Honkongo

Kuponas: PM7P

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-15 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Hekka

 

Kompanija visai neseniai pristatė ir štai šią naujausią Mi Band serijos išmaniąją apyrankę! 

Šiuo atveju parduodama globali apyrankės versija, kas reiškia, jog ji palaiko įvairias kalbas (anglų, vokiečių, italų, ispanų, prancūzų, lenkų, ukrainiečių, rusų ir kt.). NFC veikia tik Kinijoje.

Pasaulinis hitas, mušantis populiarumo rekordus

„Xiaomi Mi Band 7 Pro“ yra stulbinamai populiari išmanioji apyrankė. Ją ypatingai gerai vertina tiek apžvalgininkai, tiek ir pirkėjai.

Peržiūrėjome skirtingose parduotuvėse esančius pirkėjų atsiliepimus ir atrinkome informatyviausius bei geriausiai atspindinčius bendras nuotaikas:

Nusipirkau vos tik buvo oficialiai pristatyta ir ypatingai džiaugiuosi. Puiki pagaminimo ir surinkimo kokybė. Labai sklandžiai veikianti ir intuityvi operacinė, itin graži vartotojo sąsaja. Puikus AMOLED ekranas: didelis ir ryškus. Gausybė naudingų funkcijų. Visos veikia sklandžiai. GPS pagauna greitai ir signalas stiprus bei tolygus. Šauni APP. Labai rekomenduoju.

Fenomenalu! Po daugiau kaip mėnesio šios apyrankės naudojimo galiu pasakyti, kad patirtis yra puiki. Itin graži ir nuostabiai sklandžiai veikianti apyrankė. Naudojant įprastai, baterija atlaiko 2 savaites - be problemų! Su nuolat įjungtu GPS apie 4-5 dienas. Susiejimas, duomenų perdavimas ir bendrai naudojimasis APP yra aukštumoje. GPS labai tikslus, neturėjau jokių problemų. Ekranas itin ryškus ir didelis. Šauni always on display funkcija ir, mano nustebimui, ją aktyvavus baterijos energija nėra taip greitai naudojama, kaip tikėjausi. Labai greitas apyrankės baterijos įkrovimas. Miego kokybės stebėjimas taip pat yra tikslus. Bendrai, pasaulinis hitas! Labai rekomenduoju.

Tai yra mano pirmoji išmanioji apyrankė ir esu ja labai patenkintas. Puikus dizainas, lengva dėvėti kiaurą parą. Puiku ir tai, kad dirželiai keičiami. Ekranas superinis, ryškus, spalvos tokios malonios akims, viskas matoma tiek nakties metu, tiek ryškioje šviesoje. Itin graži vartotojo sąsaja. Visos funkcijos veikia nepriekaištingai, čia net neturiu prie ko prikibti. APP taip pat gera, informatyvi. Rekomenduoju, už tokią kainą tiesiog puikus variantas.

O štai čia keletas itin informatyvių apžvalgų.

„Įvertinus visas jos galimybes ir kainą, Xiaomi Mi Band 7 Pro - geriausia ką galima rasti visoje rinkoje“, - sako vienas pirmųjų apžvalgininkų:

Išsami ir labai informatyvi „Xiaomi Mi Band 7 Pro“ apyrankės apžvalga:

Dar viena labai informatyvi „Xiaomi Mi Band 7 Pro“ apyrankės apžvalga:

Kuo pasižymi „Xiaomi Mi Band 7 Pro“ išmanioji apyrankė?

Pirmiausiai į akis krenta tai, kad apyrankė pilnai palaiko navigacijos sistemas - Beidou, GPS, GLONASS, Galileo, QZ5S. Tad apyrankei nereikia išmanaus telefono navigacijos, kad galėtų tiksliai fiksuoti sporto režimus, pavyzdžiui, bėgimo trasą ir t.t. Puiki savybė.

Kalbant apie sporto režimus, tai jų čia yra net 117, tad ir didžiausi sporto fanatikai liks patenkinti.

Be standartinių fizinės veiklos rodiklių sekimo, kaip žingsnių, atstumo, sudegintų kalorijų ir panašiai, „Xiaomi Mi Band 7 Pro“ taip pat nuolat seka širdies ritmą ir deguonies kiekį kraujyje. Praneša apie viršytas normas.

Taip pat apyrankė seka menstruacijų ciklus, kas tikrai pravers merginoms/moterims.

„Xiaomi Mi Band 7 Pro“ fiksuoja ir miego kokybę, yra kvėpavimo treniruotė ir t.t.

Beje, išmanioji apyrankė atitinka 5ATM standartą, tad yra visiškai atspari vandeniui - su ja galima plaukioti tiek baseine, tiek atvirame vandens telkinyje.

„Xiaomi Mi Band 7 Pro“ turi spalvotą 1.64 colių AMOLED (280x456, PPI 326) ekraną, su užapvalintais kraštais, reaguojantį į prisilietimus. Tokiame ekrane puikiai matysis pateikiama informacija ir gaunami pranešimai. Palaikomas ir always on display.

Apyrankė su Android 6.0 ir IOS 10.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais poruojama Bluetooth 5.2 ryšiu. Tad su apyranke galima nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą, muzikos grotuvą, į laikrodį gauti SMS, socialinių tinklų ir programėlių pranešimus bei informaciją apie skambučius.

Na, o kalbant apie bateriją, ją įkrausime su pakuotėje esančiu magnetiniu įkrovikliu per maždaug 1 valandą ir baterijos užteks iki 12 dienų, naudojant įprastai, ir 6 dienų - naudojant itin intensyviai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()