[Lietuvoje tokių kainų nėra!] NR.1 pasaulyje kompanijos ir net 5.7K raiškos „Insta360 ONE X2“ veiksmo kamera bei 3,8 karto pigiau „Honor Smart Scale 2“ išmaniosios svarstyklės (Video)  ()

Super geros kainos!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

1) „Honor Smart Scale 2“ išmaniosios svarstyklės - 3,8 karto pigiau nei Lietuvoje

2) „Insta360 ONE X2“ veiksmo kamera - 130€ pigiau nei Lietuvoje


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Honor Smart Scale 2“ išmaniosios svarstyklės

101,75€ -83,76€ 101,75€

17,99€

Imu!

iš Vokietijos

83%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: ypatingai funkcionalios „Honor Smart Scale 2“ išmaniosios svarstyklės parduodamos iš Vokietijos sandėlio, tad saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes išparduodami paskutiniai vienetai, svarstyklės net 50 eurų arba 3,8 karto pigiau nei Lietuvoje.

„Honor Smart Scale 2“ super geros kainos išmaniosios svarstyklės. Ir ne tik geros kainos, bet ir suteikiamų galimybių.

Šiais laikais tikrai nepakanka vien tik sekti savo svorį. Norint pasiekti gerų fizinės veiklos rezultatų, koreguoti svorį taip, kad nepakenktume sveikatai - reikia stebėti ir kitus kūno rezultatus. „Honor Smart Scale 2“ leis tą daryti greitai, patogiai ir išsamiai.

Svarstyklės yra su neslystančiomis kojelėmis ir turi integruotus jutiklius bei elektrodus, atitinka aukščiausius DEXA standartus. Taip, tokio tipo svarstyklės paleidžia per žmogaus kūną labai nedidelį elektros impulsą.

Baimintis tikrai neverta. Jūs to jokiais būdais nepajusite, o štai svarstyklės sugebės itin tiksliai išmatuoti jūsų kūno parametrus.

Dabar visos funkcionalios bei išmanios svarstyklės naudoja tokį matavimo principą. Jis užtikrina itin didelį tikslumą.

Šaunu yra ir tai, kad „Honor Smart Scale 2“ iš viso sugeba išmatuoti 14 rodiklių: svorį (2,5-150kg ribose), įvertinti kūno riebalų ir kūno vandens procentinį kiekį, visceralinių riebalų kiekį, raumenų masę, kaulų masę, KMI, BMR, kūno tipą, proteinų kiekį, metabolinį amžių, net širdies ritmą ir kt. Kaip už tokią kainą, tiesiog įspūdingas funkcionalumas.

Puiku ir tai, kad AAA tipo baterijomis maitinamos ir 26*26*2.15cm dydžio svarstyklės Bluetooth 4.0 ryšiu poruojamos su Android (iOS nepalaiko) įrenginiais. Gali darbuotis tiek su APP, tiek ir be jos.

Tereikia į savo išmanųjį telefoną ar planšetę atsisiųsti bei įsidiegti „HUAWEI Sports & Health“ programėlę, susikurti paskyrą ir suporuoti su svarstyklėmis.

Pagrindinė informacija bus pateikiama svėrimo metu ant svarstyklių esančiame LCD ekranėlyje, o kur kas daugiau informacijos rasime būtent programėlėje.

Čia galima bus peržiūrėti rodiklių pokyčius ir pagal tai spręsti, kokių imtis priemonių. Labai šaunus dalykas sportuojantiems, norintiems užsiauginti didesnį kiekį raumenų masės ar numesti svorio.

Programėlėje galima pridėti net iki 50 skirtingų žmonių. Taip yra labai patogu tiesiog vienoje platformoje stebėti šeimos narių ar draugų rezultatų pokyčius, tarpusavyje rungtyniauti ir tiesiog drauge siekti užsibrėžtų tikslų.

Šaunios išmaniosios svarstyklės už specialią anonso kainą. Paskubėkite pasinaudoti proga.

   
Rekordinė kaina!

„Insta360 ONE X2“ veiksmo kamera

575,99€ -249,60€ 575,99€

326,39€

Imu!

iš Vokietijos

44%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: „Insta360 ONE X2“ parduodamos iš Vokietijos sandėlio, tad saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes išparduodami paskutiniai vienetai. Ir dabar jos kainuoja bent 130 eurų pigiau nei Lietuvoje.

„Insta360 ONE X2“ - aukščiausios klasės veiksmo kamera. Vienas garsiausių gamintojų pasaulyje, maksimali kokybė, pažangiausios technologijos, geriausios specifikacijos ir dabar gera kaina.

„Insta360 ONE X2“ veiksmo kamera pasižymi savo kompaktiškumu (4.62 * 11.3 * 2.98cm) ir vos 149gr. svoriu. Taip pat prie jos galima pritvirtinti trikojį.

Ir ši į kišenę telpanti veiksmo kamera yra atspari vandeniui. Su ja galima filmuoti panėrus iki 10 metrų.

Pliusas ir tas, kad čia ant korpuso turime įrengtą apvalų LCD ekranėlį (300ppi, 750nit'ų ryškumas), kuris reaguoja į prisilietimus ir taip patogu valdyti kamerą ir pasirinkti norimą funkciją.

„Insta360 ONE X2“ svarbiausi aspektai yra kalbant apie filmavimo bei fotografavimo galimybes:

  • Video: panoraminis 5.7K@30fps, 25fps, 24fps, plataus kampo: 2560x1440@50fps, 30fps;
  • Foto: panoraminis 6080x3040(2:1), plataus kampo: 4320x1440(3:1).

Taip pat veiksmo kamera turi 4 mikrofonus, tad puikiai užfiksuoja aplinkui esančius garsus ir palaiko galybę įvairių režimų:

  • Video režimai: Normal, HDR, TimeShift, Bullet time;
  • Foto režimai: Normal, HDR, 9 Burst shooting, interval shooting, night shot.

Yra ir specialiai skirtas filmavimui po vandeniu. Taip pat įdiegtas dirbtinis intelektas padeda apdoroti vaizdo medžiagą, kuri išsaugoma į atminties kortelę, arba Bluetooth/WiFi ryšiu perduodama į telefoną, galima daryti tiesiogines vaizdo transliacijas ir t.t.

Apibendrinus, „Insta360 ONE X2“ yra aukščiausios klasės veiksmo kamera. „Insta360“ yra Nr.1 kompanija pasaulyje šiame veiksmo kamerų segmente.

Jos produkciją naudoja net ir Google bei NASA. Tai geriausia, ką galima rasti rinkoje.

Štai puiki šios veiksmo kameros apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()