Naujos kartos kaklo masažuoklis tik 13,5€! TENS technologija, 6 masažo + šildymo režimai, 15 intensyvumo lygių ir belaidis  ()

Ypatingai gera kaina

Greitas pristatymas į Lietuvą

Puikus funkcionalumas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Kaklo masažuoklis

46,99€ -33,56€ 46,99€

13,43€

Imu!

iš Kinijos

72%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Tokie kaklo masažuokliai pastaruoju metu tampa vis populiaresni. Ir to priežastys yra gana paprastos. 

Daugelis mūsų praleidžiame valandų valandas palinkę prie monitorių ir taip besidarbuodami nuvarginame kaklo raumenis. Būtent toks TENS masažuoklis ir padeda atpalaiduoti raumenis, pagerinti kraujotaką ir tiesiog atsipalaiduoti. 

Kas yra TENS ir kam jis naudojamas?

Transkutaninis elektrostimuliavimas arba TENS - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. TENS prietaisai susideda iš elektros impulsų generatoriaus, elektrodų ir baterijos. Elektrodus priklijavus atitinkamose kūno vietose (ten, kur skauda raumenys arba ant svarbios nervų sankirtos) prietaisas siunčia silpnus elektros impulsus. Dažniausiai jie būna tokie silpni, kad jų galima ir visai nepajusti. Teigiama, kad šie impulsai pasiekia nervus ir jais šiek tiek keliauja, pasklisdami po tą kūno vietą.

TENS veikia dvejopai. Elektros impulsai veikia nervus ir taip tarsi užblokuoja skausmo signalo siuntimą. Tačiau kartu išsiskiria ir endorfinas, kuris yra laikomas natūraliu nuskausminamuoju.

TENS aparatai dažnai naudojami raumenų skausmui gydyti. Taip pat malšinti skausmui, susijusiam su osteoartritu, sausgyslių uždegimu, chronišku kaklo skausmu, traumomis ir net gimdymu. TENS aparatai naudojami ir ligoninėse.

Šis Cafago parduodamas masažuoklis, žinoma, yra ne medicininis prietaisas, bet darbuojasi tuo pačiu TENS principu ir atpalaiduoja raumenis.

Ką sugeba šis kaklo masažuoklis?

Šis puikios išvaizdos, dizaino ir aukščiausios pagaminimo kokybės įrenginys perėjo daugybę testavimo etapų, yra elastingas ir sveria vos 146 gramus.

Tereikia prieš procedūrą jo elektrodus patepti geliu, o patį kaklą švelniai nuvalyti sudrėkintu rankšluosčiu. Tokiu būdu užtikrinama, kad tie 8 elektrodai maksimaliai efektyviai prikibs prie kūno ir bus pasiektas geriausias rezultatas.

Kaklo masažuoklis palaiko 6 masažavimo režimus bei 15 intensyvumo lygių, tad kiekvienas žmogus ras sau tinkamą masažavimo padėtį.

Tuo pačiu masažuoklis palaiko ir šildymo funkciją, kas taip pat yra labai naudinga. Jis sugeba skleisti iki 42 laipsnių temperatūrą ir ją pasiekia vos per keletą sekundžių.

Tas režimų, intensyvumo ir temperatūros reguliavimas vyksta su ant korpuso esančiais valdymo mygtukais.

Tokį masažuoklį gali naudoti bet kokio stoto ir kaklo storio asmuo. Pats masažuoklis yra paslankus, tad šis įrenginys prisiderina praktiškai prie bet kokio dydžio kaklo. Na, nebent žmogus sveria 200 kg. Tai tada tikriausiai jau bus viršytos masažuoklio galimybės.

Masažuoklis yra belaidis, aprūpintas USB jungtimi įkraunama 500mAh talpos baterija. Labai patogus dalykas, masažuoklį galite naudoti ten, kur tik norite.

Tai yra puikus variantas visiems, kurie po darbo dienos jaučia kaklo nuovargį ir nori atsipalaiduoti bei pašalintį tą raumenų pavargimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: